Polis Bartınspor’lu Futbolculara Daldı!!!


Polis Bartınspor’lu Futbolculara Daldı!!!
Maç Sonrası Soyunma Odalarının Olduğu Koridor Karıştı…
BARTINSPOR YENİ AMASYASPOR MÜSABAKASI 1-1 BERABERE SONUÇLANDI

Bartınspor Yeni Amasyaspor Müsabakası 1-1 berabere sonuçlandı ancak maç sonunda yaşananlar skordan daha çok konuşulacak. Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor ligin 3. Hafta karşılaşmalarında sahasında Yeni Amasyaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere sonuçlanırken ikinci yarıda Bartınspor serbest vuruştan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın 90 dakikalık bölümü 1-0 tamamlanırken maça eklenen 6 dakikalık uzatma bölümünde gerçekleşen Yeni Amasyaspor atağında yan hakemin bayrağını havaya kaldırmasına karşın orta hakem gol kararı verdi. Yan hakemin kararına uymayarak golü geçerli sayan orta hakeme itirazlarda bulunan Bartınsporlu futbolcular yan hakemi de ablukaya aldılar.


POLİS FUTBOLCULARA SALDIRDI
Bu sırada hiçbir kavga ya da hakeme karşı fiziki müdahale olmamasına karşın polis ekiplerinin sahaya girmeleri de şaşkınlık yarattı. Bartınspor’da Ferruh Yücel’in de saha içine girerek itirazlarda bulunması üzerine karşılaşmanın hakemi, Yücel’i saha dışına gönderdi. Tüm itirazlara rağmen maçın hakeminin kararı değişmedi ve yan hakemin bayrak kaldırmasına karşın pozisyon gol olarak değerlendirildi. Karşılaşmanın 4. hakeminin de kendisine madde attığı gerekçesiyle polislere parmağı ile tribünleri göstererek “alın bunu”, “bunu da alın”, “atın bunları” şeklinde emir vermesi de dikkatlerden kaçmadı. Emniyet ekiplerinin tribünlerde ki müdahaleleri ise ortamın daha da gerilmesine neden oldu. Maç 1-1 eşitlikle sona ererken maç sonrasında hiç beklenmeyen olaylar yaşandı.


MAÇ SONU GERGİN ANLAR
Maçın bitiş düdüğü ile ilk olarak Bartınsporlu oyuncular soyunma odasına girerken Bartınspor tribünleri futbolcuları alkışlarla uğurladılar. Atıkları gol sonrasında tribünlere karşı yakışıksız hareketlerde bulunan Yeni Amasyaspor oyuncuları ise tribünlerin protestosu ve polislerin koruması arasında soyunma odasına girdiler. Tam bu esnada Bartınsporlu oyuncuların soyunma odasının bulunduğu koridorda ise tam anlamıyla arbede yaşandı. Polisler, soyunma odasının kapısından çıkan Bartınsporlu oyuncuları güç kullanarak soyunma odasına sokmaya çalıştı. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bartınspor Kulüp Başkanı Mehmet Somaklı maçın talihsiz bir maç olduğunu ifade ederken polislerin Bartınsporlu futbolculara saldırısına ilişkin bir soru üzerine “Evet. Oyuncularımızı itip kakalamışlar. Bir arbede yaşanmış.
Sanki deplasmandayız.” Diye konuştu. Çevik Kuvvet amirleri ve polislerinin Bartınsporlu oyunculara  saldırısı işte bu şekilde fotoğraflandı.

Haber/Fotoğraflar:www.bartintv.com.tr

Yorumlar