Menajer Erol Organizasyon kapılarını yerli oyunculara da açıyor



Başladığı günden itibaren transfer döneminde boşta kalan sporcuları bir sonraki transfer dönemine en iyi fiziksel ve moral açısından en iyi şekilde hazırlamayı görev edinen Menajer Erol Organizasyon bu kez kapılarını yerli oyunculara da açtı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Erol Özbek Amatorun Dunyasi seven ve takipçilerine çok önemli açıklamalarda bulundu.Beklediğimiz düzeyde yabancı oyuncular organizasyonumuza iştirak etti.

Yoğun talep üzerine kapılarımızı yerli oyuncularımıza da açmayı görev bildik.Kendine güvenen ve idman eksiği ve maç eksiğini giderdiğinde Amatör Küme takımlarında rahatlıkla oynayabilirim diyen tüm sporculara kapımız açık durumdadır.

Organizasyonumuzda sayısız hoca görev alabilir.Potansiyele göre görev dağılımı içinde olmaktayız.Haftada beş gün süren idmanlarımızın ikinci haftasını doldurmaktayız.

Bayramdan sonra yavaş yavaş hazırlık müsabakalarına geçeceğiz ve tüm kulüplerimize sporcularımızı göstereceğiz.Şunu açık yüreklilikle belirtmek istiyorum ki Organizasyonumuza katılan tüm sporculara talip çıkacaktır.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak Menajer Erol Orgaznizasyona katılan tüm sporculara bol şans ve verimli transferler diliyoruz.

Yorumlar