Küçük Voleybolcular Ablalarının İzinde.




Küçük Voleybolcular Ablalarının İzinde.
Beykoz Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı haftayı çifte galibiyet ile kapatarak, bu sezon koyduğu hedef doğrultusunda emin adımlarla yola çıktığının mesajını vermiş oldu.

Cumartesi günü müsabakalarında son maça kalan Beyu koz Belediyespor takımı geç saatlerdeki bkarşılaşmaya bazı oyuncularının da ilk kez bir resmi müsabakaya çıkacak olması nedeni ile zorlandı.İlk seti 25-21, 3 ve 4.setleri 25-18 ve 25-9'luk skor ile alan Küçük İncilerimiz 2.setiise büyük bir çekişmenin ardından 28-26 kaybetmişti. Aykut Aydın'ın talebeleri maçı yorgun argın zor tamamlayıp bir gün sonraki sabah maçı için evlerinin yolunu tuttu.






PAZAR GÜNÜ DE COŞTUK !
Cumartesi günü Maltepe Yalıspor ile yaptığı müsabakadan  3-1 galip ayrılan Beykoz Belediyesi Küçük KIz Voleybol Takımı Pazar günü ise Beykoz İlçesinin bir diğer temsilcisi olan TED İstanbul Kolejliler Takımı ile yaptığı karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılıp haftayı çifte galibiyet ile tamamladı. Maltepe Yalıspor ile akşam oynanan müsabakanın  ardından fikstir gereği sabah diğer maça geçen Küçük İnciler TED İstanbul Kolejliler maçında ilk sete adapte olmakta zorluk yaşadı. Daha sonra oyunda ağırlığını hissettiren Küçük İnciler maçı 3-0 net skor ile kazandı.

Yorumlar