Gazi Mahallesi, Bayramı Erken Kutladı !


Gazi Mahallesi, Bayramı Erken Kutladı !
Süper Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Gazi Mahallesi evinde Selimpaşa’yı konuk etti. İlk yarısı 2-0 biten karşılaşmayı aynı skorla Gazi Mahallesispor Kulübü kazandı.

Süper Amatör Lig 4. Grup mücadelesinde Gazi Mahallesispor evinde Selimpaşa’yı konuk etti. Gazi Mahallesi Stadı’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip Fatih’in attığı iki gol ile hanesine 3 puanı yazdıran takım oldu.



Maçın favorisi olarak gösterilen Gazi Mahallesispor karşılaşmanın 15. Dakikasında Fatih’in attığı gol ile 1-0 öne geçerken, mücadelenin 35. Dakikasında penaltı atışı kazanan Gazi Mahallesi’nde topun başına geçen Fatih, bir kez daha fileleri havalandırdı ve ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip mücadelenin 75. Dakikasına kadar iyi bir savunma yaparak rakibine gol fırsatı tanımadı. Karşılaşmanın 75. dakikasında Selimpaşa penaltı fırsatı yakaladı.
Selimpaşa’nın farkı bire indirmek için büyük fırsat yakaladığı penaltı atışına Gazi Mahallesi’nin başarılı file bekçisi izin vermedi. Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmayınca Gazi Mahallesi 4. Haftada 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek puanını 7 çıkarmış oldu.

Yorumlar