Esentepespor, Rüzgarı Dinmiyor !


Esentepespor, Rüzgarı Dinmiyor !
Süper Amatör Lig 7. Grup 4. Hafta mücadelesinde Selimiye ile S.Esentepespor karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten mücadeleyi Esentepespor 1-0 kazandı. 
Süper Amatör Lig 7. Grup 4. Hafta mücadelesinde Selimiye evinde Sultangazi temsilcisi Esentepespor ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi Sultangazi temsilcisi Esentepespor, Cengiz’in attığı gol ile sahadan 1-0 galip ayrıldı.




Karşılaşma konuk ekip Esentepespor’un vuruşu ile başladı. Karşılaşmaya her iki ekipte temkinli başlarken her iki ekipte top yaparak topun hakimiyetini elinde tutmaya çalıştı. Her iki ekipte ilk yarıda bulduğu net gol pozisyonlarını gole çeviremeyince soyunma odalarına 0-0’lık eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan ev sahibi ekip karşılaşmanın 65. Dakikasında penaltı fırsatı yakaladı. Penaltı atışını kullanan Kamil’in şutunda başarılı file bekçisi Serkan gole izin vermedi pozisyonun devamında top oyun alanını terk etti.

Karşılaşmanın 75. Dakikasında ceza sahası dışından etkili bir şut çıkaran Cengiz’in vuruşuna kaleci İbrahim topu güçlükle çeldi pozisyonu iyi takip eden Cengiz dönen topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.


Golden sonra beraberlik için bastıran Selimiye’nin ataklarında Esentepespor’un başarılı file bekçisi Serkan Demir, kalesini gole kapatarak rakibine gol attırmadı. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmayınca Esentepespor sahadan 3 puan ile ayrılan takım oldu.

Esentepespor aldığı bu galibiyet ile puanını 10 taşıdı ve zirve takibini sürdürdü. Maçtan sonra sitemize konuşan Esentepespor Kulübü Teknik Direktörü Özkan Kurt, “ Zorlu bir mücadeleden 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. İnşallah bu galibiyetlerin ardı arkası kesilmeyecek ve hedefimiz olan BAL Ligine çıkacağız. 
Bayram öncesinde aldığımız bu galibiyet bize en büyük bayram hediyesi oldu. Bütün futbolcularımı tebrik ediyor ve herkezin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Ayrıca Selimiye takımının oyuncusundan yöneticisine bizlere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum ve biz de elimizden gelenin en iyisini yaparak aynı şekilde onları karşılaşacağız” dedi.

Kaynak : sultangaziajans.com

Yorumlar