Çıksalın Maçı Öncesinde İş Tatlıya Bağlandı!


Çıksalın Maçı Öncesinde İş Tatlıya Bağlandı!
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazispor’da Taraftarlar ile Kulübün Başkan Yardımcısı Osman Derdiyok arasında ki sorunlar sona erdi.
BAL Ligi 10.Grup ilk maçında Cebeci Arena Stadı’nda Eskişehir Sağlıkspor, mücadelesinde Sultangazispor Başkan Yardımcısı Osman Derdiyok ve Taraftarlar arasında yaşanan istifa protestosu tatlıya bağlandı.


Son dönemlerde Sultangazispor’da hareketli günler geçerken Sultangazispor Başkanı Osman Cengiz’den, Onursal Başkan Nevzat Yılmaz’a yapılan çağrıya Yılmaz, sessiz kalmayarak camianın birlik ve beraberliği için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu ifade ederek, ara buluculuk görevini üstlendi.

Sultangazispor Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz, Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, Sultangazispor Camiasının önde gelen isimlerinden biri olan Tazebey Haydar ve Sultangazispor Taraftarlar Derneği Başkanı Hamza Çiçek yerel basının karşısına geçerek açıklamalarda bulundular.
Osman Derdiyok ve Sultangazispor Taraftarları arasında ki sorunların aşıldığına ilişkin basın toplantısında konuşan Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, “ Bu konu ile ilgili toplam söylenmesi gereken cümle sayısı iki. Sultangazispor büyük bir camiadır, birinci cümle budur. İkinci cümle kendi sorunlarını kendi içerisinde çözebilir” dedi.

Konu ile ilgili toplantıda konuşan Sultangazi Taraftarlar Derneği Başkanı Hamza Çiçek yaptığı açıklamada “Biz bir aileyiz. Her ailenin içerisinde kavgalar olabilir, önemli olan bu güzel ortamı korumaktır” dedi.

Bu sorunun çözülmesinde büyük emeği olan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kulübün Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz, “Bu olayda kazanan Sultangazispor olmuştur ve kaybeden olmamıştır. Son günlere baktığımızda bir bütünlük oluştu ve bu beni son derece mutlu etti” dedi.

Kaynak : sultangaziajans

Yorumlar