ÇELİKTEPE ÜMİTSPOR SON DAKİKADA 3 PUANI KAPTI!


ÇELİKTEPE ÜMİTSPOR SON DAKİKADA 3 PUANI KAPTI!
İstanbul 1. Amatör lig 12. grupta şampiyonluk parolası ile yoluna devam eden Çeliktepe Ümit Spor, grupta oynadığı iki maçta bir türlü istediği sonucu alamayan Esentepe Gençlik ile Esenyurt Belediye Stadı'nda karşı karşıya geldi.




İlk yarıda ki şiddetli rüzgara rağmen  ayağa oynayarak çıkmaya çalışan Çeliktepe Ümitspor bir çok tehlikeli pozisyon buldu, fakat şanssızlıkta rüzgarla birleşince bu pozisyonların hiçbirinden istediği sonucu alamadı. Ender gelişen kontra  atakların birinde Esentepe Gençlik , Şafak AYDIN'ın es geçtiği top sonrasında Esentepe Gençlik'in sol kanattan bindirme yaptı. Esentepeli oyuncu topla buluştuğu sırada  Erdem BAKAÇ ile baş başa kaldı ve Erdem arkasından cekerek penaltı yaptı. Bu penaltıyla 1-0 öne geçen Esentepe Gençlik ilk yarıyı 1-0 önde kapadı . 


İkinci yarıya rüzgarıda arkasına alarak fırtına gibi başlayan Çeliktepe Ümitspor oyunu rakip sahaya yıktı. Bu baskı sonrasında Çeliktepe Ümit'in golü geçikmedi. Adnan'ın sol taraftan yaptığı ortada topla buluşan Çağlar ÖZEL arkadaşı Tugay YEŞİLAĞAÇ'a indirerek Tugay'a gol vuruşunu yapmasını sağladı. Ve durum bu golle 49. Dakikada 1-1 oldu. Oyunu tamamen rakip yarı sahaya  yıkan Çeliktepe Ümitspor defansı ikinci yarıda fazla pozisyon vermeden maçı tamamlarken Esenkent Gençlik spor kapanmaktan başka çare bulamadı ve son dakikada kornerden seken topu Şafak AYDIN güzel bir vuruşla uzak direğe yollayarak Çeliktepe Ümitspor'a 3 puanı kazandıran gole imzasını attı. Çeliktepe Ümit Spor 3. maşından da galibiyet ile ayrılarak Söğütlüçeşme'nin puan kaybettiği hafta da liderlik koltuğuna oturdu.


Yorumlar