Bartın Spor'a son dakika şoku!


Bartın Spor'a son dakika şoku!
Bölgesel Amatör Lig'e 2-0'lık Ladik Belediyespor galibiyetiyle başlayıp, Fatsa deplasmanında son anda 2 puan bırakan Bartınspor, sahasında Yeni Amasyaspor'u ağırladı.
Kpss dolayısıyla bugün oynanan ve Atatürk Stadı'nda saat 15:00'te başlayan karşılaşmada vasat bir oyun ortaya koyan iki takımdan skor tabelasını değiştirecek gol gelmedi ve ilk yarı golsuz kapandı: 0-0

İkinci yarıya daha istekli başlayan Bartınspor 49.dakikada Emrah'la 1-0 öne geçti. Aradığı golü bulan Bartınspor farkı açmak için geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca skora razı bir oyun sergiledi. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken rakip Yeni Amasyaspor son dakikada Yiğit'le beraberliği sağladı ve maç bu skorla sona erdi: 1-1

Yeni Amasyaspor'un attığı gol öncesi yan hakemin ofsayt bayrağına rağmen gol kararı veren hakem Özel Güngör, ortamın gerginleşmesini sağlarken, soyunma odası koridorlarında arbede yaşandı.
Aldığı 1 puanla puanını 5'e çıkaran Bartınspor Kurban Bayramı'ndan sonraki hafta Çorum temsilcisi Ulukavakspor'a konuk olacak.

Grupta bugün oynanan maçta Kastamonu 1966 Spor deplasmanda Sinopspor'u 2-1 yendi.

Yorumlar