Yalovaspor hazırlık maçlarına tüm hızıyla devam ediyor.


Yalova süper amatör lig takımlarından Yalovaspor hazırlık maçlarına tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul Çamoluk spor ile hazırlık maçının ardından cumartesi günü takımımız İstanbul süper amatör’den Kuştepe spor ile hazırlık maçında kendi sahasında mücadele etti.


Geçtiğimiz sezon Bal liginin üst sıralarında yer alan Kuştepe spor , lig kurallarından dolayı süper amatör’e düşen takımlardan biriydi.

Maçın ilk yarısında Yalovaspor ataklarını baskın tutamazken Kuştepe bu durumdan yararlanarak Okan Karaman maçın skorunu değiştiren başarılı  isimlerden biri oldu ve skoru 1-0  yaparak takımını ilk yarı sahadan galip çıkardı.

2. yarıda ise  Yalovaspor , Kuştepespor’un kalesine baskılarını sıklaştırdı ama başarılı olamadı. 2. yarının ilk dakikalarında ise penaltı  şansı kazanan Yalovaspor Alt yapıdan yetişen Serhat Bütün ile penaltı durumunu değerlendirerek Kuştepe’nin ağlarına topu gönderen isim oldu. Skor 1-1 olurken maçın bitiş düdüğüne yakın Yalovaspor’un direkten dönen topları  değerlendiremedi. Ardından her iki takımda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar