Yahya Kemal Sahası. İmalat Hatası


Yahya Kemal Sahası. İmalat Hatası!
3 Yıllık hayal kırıklığı.
Kağıthane ilçesinin en eski ve bilinen sahalarından olan Yahya Kemal Stadı 3 yıl önce bakıma alınmıştı. Türkiye'de Aykut Kocaman, Rıza Çalımbay, Sinan Engin, Büyük Metin ve Gökhan Keskin gibi yıldızlaşan ve milli formayı giyen bir çok futbolcuya ev sahipliği yapan stad, bitiminden sonra hayal kırıklığı yarattı.
Burada antrenman ve müsabakalarını sürdüren kulüpler çevre mahalle ve ilçelerde antrenmanlarını yapmaya başlamış ve öncelik sahibi kulüpler sorunundan kaynaklı olarak da antrenman saatleri hep düzensiz olduğu için, alt yapıları neredeyse dağılma noktasına gelmişti. 3 yıl sonunda muhteşem bir tesise kavuşan Yahya Kemal ve çevresi takımlarını şimdi de başka bir sorunla karşılaştılar. Saha sınırlarını çevreleyen çizgiler ile tel örgüler arasındaki mesafe kısa olduğu için, yan hakemlerin görevlerini yapamayacakları nedeni ile A takım ve U 19 müsabakalarını bu sahada oynayamayacaklar.

Bu stad da oynayabilecekleri maçlar, U11, U13, U14, U15, U16 ve U17 müsabakaları. TFF İstanbul il başkanlığı, tel örgüleri 1 er metre açabilirlerse bu tesislere U19 ve A takım maçlarını verebileceklerini söylüyor, bu teknik olarak yapılabilir daha önce Sütlüce sahasında yapıldı. Bir an önce takımların mağduriyetlerini gidererek sahanın tüm kategoriler tarafından kullanılır hale getirilmesini diliyoruz.

Yorumlar