Talatpaşa alt yapısı Orhan Delioğlu'na emanet.


Talatpaşa alt yapısı Orhan Delioğlu'na emanet.
Kağıthane bölgesinde yetişen ve sevilen sporcular arasında yer alan Orhan Delioğlu, Talatpaşa Spor'un alt yapısını çalıştırmaya başladı.

Hedefinin, ilk önce sporcu yetiştirmek olduğunu söyleyen Delioğlu, "Uzun yıllar futbol oynadım, seninle de birlikte oynadık, biliyorsun bizim zamanımızda futbol başka bir şeydi. Şimdiki çocuklarda spor yapmaya karşı bir tembellik var. Teknoloji çocukları neredeyse köleleştirmiş. Benim ilk öncelikli hedefim, çocukların spor yapmasını sağlamak. Bunuda ancak sporun içinden gelen antrenörler yapabilir. Bakın, bizim spor kulüplerimizin bütçesi belirli, bu yüzden özellikle alt yapılarda kimi bulurlarsa çocukları onlara emanet ediyorlar. Bir çok kulüp alt yapılarda yönetici kartlı insanlar tarafından sahaya çıkartılıyor. Bunun önüne geçmemiz lazım. Herkes kendi işini yapacak. Bizde işimizi yapacağız." dedi.

Orhan Delioğlu Kimdir?
Orhan Delioğlu uzun yıllar futbolculuk yaşantısının sonra Teknik Direktörlük yaparak futbolun içinde kaldı. 2008 yılında Yeni Ortabayır Spor ile başladığı teknik direktörlük yaşamına, Çeliktepe Ümit Spor ile devam etti. 4 yıl boyunca Çeliktepe Ümit Spor'un Teknik Direktörlüğünü yaptıktan sonra özel işleri sebebi ile 2 yılı boş geçiren Orhan Delioğlu, bu sezon Talatpaşa alt yapısını alarak tekrar çalışmaya başladı. Orhan Delioğlu ve Talatpaşa Spor Kulübüne yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Yorumlar