Rami : 1 - Kadırga : 3


Rami : 1 - Kadırga : 3
Finali adı Güneşli - Kadırga
Rami Spor kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşen Gazze'ye destek turnuvasının ikinci finalisti, Rami Spor'u 3-1 lik skorla geçen Kadırga oldu.


Rami Stadı'nda oynanan turnuvanın ikinci maçında ev sahibi Rami Spor, lig öncesi yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Kadırga Spor'u konuk etti. Karşılaşmaya Kadırga Spor tempolu ve rakibine baskı kurarak başladı. Üst üste geliştirdiği ataklar karşısında zorlanan Rami Spor defansı, direnç göstermeye çalışsa da ilk yarıda Hamza Altınsoy ve Burak Emre'nin gollerine engel olamadı karşılaşmanın ilk yarısı Kadırga Spor'un 2-0 üstünlüğü ile kapandı. 
İkinci yarıda RAmi Spor biraz oyunu dengelese de skor üstünlüğünü elinde tutan Kadırga daha dikkatli oyunu tercih ederek rakibinin ataklarını savuşturdu. İkinci yarının sonbölümlerinde Ozan KArtal ile farkı bire indirmeyi başaran ev sahibi ekip, birkaç dakika sonra Muharrem Dalkılıç'ın golüne engel olamadı ve sahadan 3-1lik mağlubiyetle ayrıldı.Bu skorla Kadırga önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan final maçına adını yazdırmayı başardı.

Yorumlar