Nurtepe ile İstanbul Bayburt Hazırlık müsabakasında karşılaştı.


Nurtepe ile İstanbul Bayburt Hazırlık müsabakasında karşılaştı.
İstanbul 1. Amatör ligde mücadele edecek olan Nurtepe Spor ile Süper Amatörün yeni takımı İstanbul Bayburt Spor Nurtepe Stadında hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geldi.


İki takımda da yetenekli ayakların olduğu müsabaka da tribünlerde yerlerini alanlar her dakika heyecan içinde izlediler müsabakayı. Sahada futbolcuların ortaya koyduğu performans kadar kalecilerin performansı da göz doldurdu. İstanbul Bayburtlu oyuncular Soner ve Şevki ile müsait pozisyonları değerlendiremezken, Nurtepe Spor'un İgdaş'tan gelen yeni transferi Cem ise yaptığı kurtarışlarla yeni takım arkadaşlarına güven verdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bol pozisyonlu, ancak golsüz geçilebildi.
İkinci yarıda da oyunun temposunda değişiklik olmadı. Karşılaşmanın kırılma anı 65. dakika da yaşandı, Nurtepe Spor'da Salih Ateş'in sağ kanattan getirip ceza alanı içine ortaladığı topa müdahele edemeyen İst. Bayburt defans oyuncusunun eline çarpan topta hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Deniz topu ağlarla buluşturarak maçtaki dengeyi bozdu. Bu dakika dan sonra gol için yüklenen İst. Bayburt daha fazla açık verdi. Golden 10 dakika sonra, orta sahada Umut ile mücadeleye giren Murat Kızıl rakibinden kurtardığı topu ceza alanına kadar taşıyıp kalecinin solundan ağlarla buluşturdu. 2-0 
Bu pozisyonda Murat'ın topu elle aldığını iddia eden Umut itirazlarında ısrar edince sahada gerginlik yaşandı. 2 takım oyuncuları arasında yükselen tansiyon nedeni ile yöneticiler müsabakanın bitmesi yönünde karar alınca, maç bo skorla sonuçlandı.

STAD : Nuırtepe
NURTEPE : Cem, Yasin, Erkan, Deniz, Murat Gücü, Salih, Sinan, Ali Gücü, Murat Kara, Murat Kızıl, Murat Toplu
İSTANBUL BAYBURT : Metin, Ali, Şevki, Okan, Muharrem, Barbaros, Umut, Akın, Cüneyt, Soner, Kürşad


Yorumlar