Muhasebe Gençlerbirliği Teknik direktör Mehmet Mahir Benli ile anlaşma sağladı.

Mehmet Mahir Benli & Nihat Çelikkollu

2014-2015 futbol sezonunda Konya Süper Amatör Ligine  takımlarından Muhasebe Gençlerbirliği Teknik direktör Mehmet Mahir Benli ile anlaşma sağladı.


Anlaşmanın ardından basına poz veren ve sonrasında açıklamalarda bulunan Muhasebe Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Nihat Çelikkollu şunları söyledi.  


2014-2015 Süper Amatör Futbol Ligine 25 Ağustos Pazartesi itibariyle başlamış bulunmaktayız. Lige iddialı şekilde hazırlanıyoruz.   Hedefimiz BAL Ligine yükselmek. Bunun için önce oynayacağımız ligde şampiyonluğa ulaşmaktan geçiyor. Dedi.  

Transfere hız verdik. En kısa sürede transferlerimiz yaparak sezon öncesi hazırlıklara başlamak istiyoruz şeklinde açıklamalarına devam eden Muhasebe Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Nihat Çelikkollu,   Kadromuzu yetenekli gençlerle oluşturmayı hedefliyoruz. En büyük transferimiz Teknik Direktör Mehmet Mahir Benli’yi takıma kazandırmak oldu. Bölgesel Amatör Lig takımları da bile yetersiz belgeli hocalar çalışıldığı görüyor duyuyoruz. Biz kulüp olarak önceliği yetki belgesi yeterli olan hocayla anlaşarak yola devam etmeyi düşündük ve anlaşma sağladık. İfadelerini kullandı.  

TFF 2. Lig’de mücadelesini sürdüren Anadolu Selçukspor alt yapısında yer alan ve kadrolarında düşünmedikleri oyuncularla yakinen ilgilendiklerini belirten Kulüp Başkanı Nihat Çelikkollu, “ Şuanda 25 kişilik futbolcu topluluğu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik heyetimizin talepleri doğrultusunda çeşitli kulüplerden denemeye aldığımız bizim takip ettiğimiz futbolcularla bu sayı 30’u bulacak ve sezona hazır vaziyette başlamayı düşünüyoruz.  

Yorumlar