KIRŞEHİRSPOR GALİBİYETİ KAÇIRDI: 1-1


KIRŞEHİRSPOR GALİBİYETİ KAÇIRDI: 1-1 
Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Kırşehirspor Çarşamba günü Nevşehir Avanos’ta BAL takımlarından 3. Grupta mücadele edecek olan Malatya temsilcisi Yeşilyurtspor ile son dakikada yediği golle sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.



Yeni sezon hazırlıklarını Kırşehir’de Güneykent Tesisi’nde sürdüren Kırşehirspor sezonun üçüncü hazırlık maçında Nevşehir’in Avanos İlçesi’nde kamp yapan Bölgesel Amatör Ligi’nde 3. Grupta mücadele edecek olan  Yeşilyurtspor ile ilk yarısı 0-0 biten karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


Nevşehir Bölgesi hakemlerinde Uğur Güler’in yönettiği maça etkili başlayan Kırşehirspor ilk ciddi atağı Sinan Güneş ile yakalarken, ilerleyen dakikalarda saha hakimiyetini eline geçiren yeşil-beyazlılar Yeşilyurtspor karşısında önemli gol pozisyonlarını harcadı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.
Mücadelenin ikinci yarısında Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan ikinci yarıya farklı 11’le çıktı. Maçın 83.dakikasında Kırşehirspor’un genç ve gelecek vadeden futbolcularından Mevlüt Şimşek kaleciyle karşı karşıya kalarak topu ağlara yollayıp skoru 1-0 yaptı. 


Golden 5 dakika sonra Muhittin’in kaydettiği golle maça denge geldi. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmadı ve her iki takımda sahadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı.
(Haber-Fotoğraflar: Salih HANÇER/Kırşehir Çiğdem Gazetesi)

Yorumlar