Kazanan Dostluk oldu.


Kazanan Dostluk oldu.
Bartınspor : 2 - Galatasaray : 5
2014-2015 sezon açılışında Galatasaray paf takımı ile karşılaşan Bartınspor, genç oyuncular karşısında tutunamadı.Dolu tribünler ününde oynanan karşılaşmada izleyiciler gole doydu.



Karşılaşmayı takip edenler arasında AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç,Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu,Emniyet Müdürü Mehmet Altınok,İl Jandarma Komutanı Tekin Aktemur, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, Bartın Belediye Başkan Vekili Mehmet Sandıklı da vardı.
Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Galatasaray'dı.Genç cimbomlular topa hakim olsa da son pasları yapmakta başarılı olamadılar.4. dakikada Ontivero'nun firikiği direğin hemen yanından dışarı gitti. Bartınspor ise kaptığı toplarla etkili olmaya çalıştı.Nitekim gol de orta sahada kapılan topla geldi.Anıl orta sahada kaptığı topu biraz sürdü ve yaklaşık 30 metreden kalecinin beklemediği bir anda zekice bir vuruşla Bartınspor'u 1-0 öne geçirdi.40'da bu kez Bartınspor çıkarken top kaybı yaptı. Galatasaray'lı oyuncular organize bir şekilde caza sahasına girdi.Top Barınspor'lu oyuncu da kalsa da bir kez daha kaptırılan topu rahat bir şekilde gole çeviren Galatasaray beraberliği yakaldı ve ilk yarı bu şekilde bitti.(1-1)


İKİNCİ YARIDA ONTİVERO RÜZGARI!
İkinci yarıya iyi başlayan taraf yine Galatasaray'dı. Ontivero'nun biraz daha sola yakın oynamasıyla birlikte etkinliği arttı. Ceza sahasının sol çizgisinde topla buluşan Ontivero, ilk rakibini şık bir çalımla geçti ve takımını öne geçirdi.(2-1) 67'de iyi paslarla sağ kanatdan gelen Bartınspor'da yapılan ortaya vurulan kafa vuruşu önce direkten döndü.Dönen top Hanefi'nin önünde kaldı ve 2-2 oldu.73'de bu kez Burçin'nin çıkarken Ontivero'ya kaptırdığı top golle sonuçlandı.(3-2) 88'de savunmanın arkasına atılan topta Galatasaray'lı oyuncu cezahasına girdi,yerden düzgün vurulan top kaleciden dönse de tekrar tamamlandı ve skor 4-2'ye geldi .Bartınspor son dakikalarda iyice oyun disiplininden kopunca Galatasaray bir gol daha buldu ve karşılaşmayı 5-2 kazandı.



HABER : Yankı AKGÜL

Yorumlar