Kardeşlerin Buluşması



Spor-Toto üçüncü lig birinci grupta  mücadele edecek olan Zonguldakspor, üçüncü lig ikinci grupta yer alan Maltepespor’un sezon açılış maçına  katılacak.

 İki kulüp alasında yıllardır süren dostluk ilişkileri  artarak devam ediyor.Zonguldakspor ile Maltapespor arasındaki bağ her geçen sene daha çok kuvvetleniyor. İki takım taraftarları  birbirlerinin  maçlarına giderek destek oluyor.
Taraftarlar arasındaki sıcak ilişkiler kulüplere de olumlu yansıyor. İki takım birbirlerine her türlü konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Üçüncü lig ikinci grupta mücadele edecek olan Maltepespor bugün yapacağı sezon açılış maçında kardeş kulüp Zonguldakspor ile karşılaşacak.

Maltepespor kulübü haftalar önce açılış maçı için Zonguldakspor’a davet gönderdi. Bu doğrultuda  dün İstanbul’a giden kırmızı-lacivertli   temsilcimiz  Maltepespor’un bugün yapacağı açılışına katılacak.
Karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamlayan Maltepespor kulübü Zonguldakspor’u en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor. Maltapespor taraftarları ise maçın oynanacağı stadyumu gelin gibi süsleyerek karşılaşma saatini  beklemeye başladılar.
Öte yandan bu saban otobüslerle  İstanbul’a giden kırmızı-lacivertli taraftarı saat 18.00’de oynanacak olan dostluk maçında Maltepespor ve Zonguldakspor’u yalnız  bırakmayacaklar. Karşılaşmada her iki takım taraftarı iç içe oturarak maçı izleyecekler.

Yorumlar