Hasan Cevahir : " Takımlarımızın mağduriyetini gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."


Hasan Cevahir : " Takımlarımızın mağduriyetini gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

3 yıldır bakımda olan ve bu sezon müsabakalar açılan Yahya Kemal sahasında U19 ve A takım maçlarının oynanamayacak olması hayal kırıklığı yarattı.

Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir, "Kulüplerimizin tüm müsabakalarını bu sahada yapabilmesi için görüşmelerimizi ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabii maçların sağlıklı bir şekilde oynanması bizim için de öncelik arzediyor. Burada çalışmalarını sürdüren kulüplerimiz 3 yıldır mağdurlar ve bu durum mağduriyetlerinin devam ettiğini de gösteriyor. Takımlarımızın burada maçlarını oynayabilmeleri için tüm çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz." dedi

Tüm sahalarda çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Cevahir "Kağıthane ilçesinde 8 tane sahamız var. Bunların büyük bir kısmında A takım maçları oynanabiliyor. Buralar da da arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Sahaların zemininden tutunda tüm eksilerini gidermeye veya revize etmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız da öncelik,  sporcunun sağlıklı bir şekilde sporunu yapmasını sağlamak." açıklamasında bulundu.

Yorumlar