Çİftlikköy Lige Hazırlanıyor



Çİftlikköyspor geçtiğimiz sezon süper amatörde yer alırken son hafta Altınova’ya 1-0 yenilerek Bal ligine çıkma şansını yitirmişti.

Bu yıl iç ve dış transferde  iddalı şekilde kadroyu tamamlarken   genç ve başarılı antrenör Algun Erdem ile anlaşarak süper amatör’e hızlı bir star verdi. Bu yıl ses getirecek  olan klüplerden biri olan Çiftlikköy antremanlarına kendi sahasında hız kesemeden devam ediyor. Yalovaspor’un eski sporcusu Şafak Tiryaki’yi alarak kadrosunu güçlendirdi.Ayrıca Orhan Bayraktar ile  yeniden anlaşarak  Erman Akgün İnegöl  gençlerbirliği spordan gelerek kaleyi sağlama aldı.İlkay Margılıçlı , Aytaç Yaka , Erkan Sönmez  anlaşan Erdem tecrubeli sporcularla yola devam edecek.


Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ise ; bu yıl hedefimiz Bal ligi. Yalovalı sporcularımızdan klübümüzü tercih edenler oldu kadromuza kattık. Elbetteki klübümüz için elimizden gelen desteği maddi manevi göstereceğiz.Kadroyu yönetim eşliğinde  güçlendireceğiz’ dedi.
2. Klüp Başkanı Kenan Engin ; antrenörümüz Algun Erdeme güvenimiz sonsuz başarılarıyla isminden söz ettiren bir hocayla yola devam ediyoruz ve emin adımlarla ilerliyoruz. Savaş Baştan yardımcı antrenör olarak hocamıza destek olacak.Antrenörlerimize güveniyoruz, onların verdiği rapor doğrultusunda transferlere takviye süreçinden geçiyoruz ve bu süreçte bütçemizi göz önünde bulundururken elbetteki seçiçi davranıyoruz. ‘dedi.


Teknik Patron Algun Erdem ise ; 8 eylülde takım kampa girecek, elbetteki hedefimiz Bal ligi geçen yıl son dakikada kaybedilen şampiyonluğa bu yıl talibiz.1 Hafta sürecek olan kampımızın ardından hazırlık maçlarımız Balıkesir ve Fenerbahçenin alt yapı takımlarıyla gerçekleştireceğiz. Takımıma ekibime güveniyorum. Başkanımız Ali Murat Silpagar’ada desteklerini esirgemediği için teşekkür ediyorum. Elimden geleni takım için yapacağım. Hazırlık maçlarını takımımızı güçlendirmek amacıyla gerçekleştireceğiz ve lige hazır olacağız şeklinde konuştu.

Yorumlar