2014 /2015 Futbol sezonunda Edirne Süper Amatör Ligi’nder mücadele edecek olan Keşanspor’un yeni sezondaki antrenörü belli oldu.


2014 /2015 Futbol sezonunda Edirne Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Keşanspor’un yeni sezondaki antrenörü belli oldu.
25 Ağustos 2014 Pazartesi günü saat 16.00′da Keşanspor Kulübü Lokali’nde yapılan basın toplantısında yönetim kurulunun göreve getirdiği antrenör basına tanıtıldı.




Toplantıda ilk olarak konuşan Keşanspor Kulübü Başkanı Mustafa Çelik, 2014/2015 sezonunda Edirne Süper Amatör Liginde mücadele edeceklerini belirterek “Bildiğiniz gibi geçen sezon BAL’da mücadele ederken Play Out maçında Anafartalarspor’a 1-0 yenilerek Edirne Süper Amatör Ligi’ne düştük. Bu yılki hedefimiz ve amacımız tekrar BAL’ a çıkabilmektir.Onun için iyi bir takım oluşturma adına ilk adımımızı hocamızla atıyoruz.Bu yıl takımın başına Keşanspor’umuzun eski kaptanlarından Mehmet Hardal hocamızı Nevruz Kaldı hocamızla birlikte getirdik.Yönetim kurulumuz bu doğrultuda bir karar aldı.Mehmet hardal ve Nevruz Kaldı hocamızla birlikte bu takımı tekrar eski günlerine döndürmek istiyoruz” dedi.



Çelik’ten sonra söz alan Mehmet Hardal’da,  daha önceki dönemlerde takımda profesyonel olarak mücadele ettiğini belirterek “Kaptanlığını yaptığım takımda bugünden itibaren takımıma antrenör olarak hizmet edeceğim. İnşallah eski Keşanspor’un geçmişini ve özlemini duyduğumuz bir futbol takımı yaratarak şehrimizde güzel bir hava yaratarak hedeflediğimiz noktaya ulaşırız.Takım oluşturma ve transfer çalışmalarımız başkanımız ve transfer komitemizin nezaretinde devam etmektedir. Bundan sonra en iyisini yapmak doğrultusunda çalışmalarımıza başlayacağız. Taraftarlarımıza da şunu söylemek istiyoruz iyi ve hedefimize ulaşacak bir takım yaratmayı hedefliyoruz. Bu takım onların gurur duyacağı ve izlemekten zevk alacakları bir takım yaratma peşindeyiz. İnşallah taraftarlarımızı mahçup etmeyeceğiz iyi çalışarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.



Hardal’dan sonra söz alan Nevruz Kaldı’da, 3 yıldan bu yana antrenör olarak Keşanspor’un içersinde yer aldığını vurgulayarak şunları söyledi”Bu yıl da altyapıyla birlikte Mehmet hocama da yardımcı olarak devam edeceğim.Altyapıdan A takıma bu yıl daha fazla oyuncu çıkarmak istiyoruz.İnşallah bunda da başarılı olacağız.8-1 civarınd oyuncu vermek istiyoruz A takıma.Tabi bu konuda Mehmet hocamla istişare yapacağız”


Keşanspor Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Dilmen’de çocukluğunda zevkle izledikleri Mehmet Hardal’ın takımın başına getirilmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek “Ben Mehmet hocama güveniyorum.Keşanspor’da oynarken kendisini hayranlıkla izliyorduk.Kendisinin bu işte başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Toplantıda son olarak konuşan Keşanspor Basın Sözcüsü Göksal Fidan’da şunları söyledi.”2014/2015 sezonunda ilk transferimizi hocamızla birlikte açıyoruz.Transfer haberlerimiz devam edecek.Biz hocamıza güveniyoruz ve sonuna kadar arkasındayız.Kendisi yıllarca Keşanspor’a hizmet etmiş, Keşan’da yetişmiş büyümüş, Keşan’ın nabzını çok iyi bilen, Keşanlı futbolseverleri heyecanlandıracak bir takım yaratmak için kendisiyle çalışacağız.Yeni sezonda hedefimiz kesinlikle şampiyonluktur.Şampiyon olacağımızdan da kesinlikle eminiz.Keşanspor camiasına jhayılrı olsun.Tüm herkesin Keşanspor’a canı gönülden destek olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar