1,5 Saatlik Antrenman için, 4,5 saat yol çilesi..


1,5 Saatlik Antrenman için, 4,5 saat yol çilesi..
İstanbul Süper amatör lig takımlarından Adalar Spor, hemen her idmanda bu çileyi ve stresi yaşıyor. Türkiye'nin hiç bir yerinde rastlanmayacak bir antrenman hikayesine sahipler.
Yerel seçimler de, kulüpleri, dernekleri tek tek dolaşarak onlardan oy isteyen ve yardım vaatlerinde bulunan, hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını, her şeyin daha iyileşeceğini söyleyen politikacılar. Seçim sonrası adeta 3 maymunu oynayıp, mevcut tüm sorunları görmezden gelerek, yok sayıyorlar.
Birazdan okuyacağınız yazı Adalar Spor'un rutin antrenman hikayesini anlatmaktadır.  

"Adalar Spor Kulübü 1 günlük antrenman Serüveni
Saat 19.50 yer Büyükada Liman, daha önce verilen bilgilendirme neticesinde Belediye’den motor tahsisi ile adalı oyuncularımız Kartal Bulvar Sahasına ulaşabilmek için motor bekliyor.
Saat 19.58 aramalar sonrasında motorların birinin arızalı diğerininde Belediye Başkanını Heybeliada da beklediği öğreniliyor ve gönderilemeyeceği söyleniyor.
Saat 20.00 Kartal Prens Tur, Büyükada – Kartal arası takımımıza uygun olan tek saat kaçırmamak için son dakika Prens Tur Başkanı Sn.Erdoğan Güçlü’yü arayarak rica edip motora rötar yaptırıyoruz.
Saat 20.10 Kartal Prens Tur a 10 dakika rötar yaptırarak, Motor’a ulaşıyoruz.
Saat 20.30 Kartal Motor iskelesindeyiz Kartal Belediyesinden temin ettiğimiz Otobüs gelmiyor.
Saat 20.40 Adalı oyuncularla Kartal Bulvar sahasına yürümeye başlıyoruz.
Saat 21.10 Antrenmanımıza başlamamız gereken saatten 10 dakika sonra sahaya ulaşıyoruz ve 20 dakika rötarla antrenmanımız başlıyoruz.
Saat 24.00 Antrenmanımız bitiyor, Kartal Otobüsü yine gelmiyor ve taxiye binerek iskeleye geliyoruz. Adalar Belediyesini arıyoruz Motorun hala Heybeliada da Belediye Başkanının yemeğinin bitmesi için beklediğini öğreniyoruz. Son Motor saat 24.30 Bostancı, bu telefon tarifi devam ederken saat 24.20 oluyor yetişme şansımız olmadığı bir durumda Belediye Başkanın dan cevap geliyor Kendi imkanları ile gelsinler!!!
Saat 24.20 Gece o saatte Meclis Üyemiz Kazım Şakar’ı arıyoruz ve organizasyonu sayesinde saat 01.00’da motor geliyor.
Saat 1.30 Futbolcularımız Büyükada iskelde
Saat 2.00 Futbolcularımız ve teknik heyetimiz evlerinde
Saat 20.00 da başlayan 2.00 da biten yani 6 saat içinde 1.5 saatlik idman süremiz 4.5 saatlik ulaşım serüvenimiz bulunmaktadır. Süper Amatör Takımımız Adalar Spor Kulübünün 1 idmanlık serüveni taktirlerinize sunuyorum."

Adalar Spor Facebook sayfası.

Yorumlar