Samsun Kadıköy Spor'lu futbolculardan Huzurevi ziyareti


Samsun Kadıköy Spor'lu futbolculardan Huzurevi ziyareti
KADIKÖYSPOR HUZUREVİ’NDE
Kadıköyspor U13 Takımı oyuncuları, teknik kadro ve yönetim kadrosu bayram nedeniyle ziyaret ettikleri Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde yaşlılarla birlikte oldu.


GÜZEL GÖRÜNTÜLER YAŞANDI
Kadıköyspor’un bayram dolayısıyla yaptığı huzurevi ziyareti çok güzel görüntülere sahne oldu. Yaptığı sosyal etkinlikler ile dikkatleri üzerine çeken Kadıköyspor’un bu kez durağı, Büyükşehir Belediyesi’nin Huzurevi’ydi. Yönetici, teknik kadro ve U13 takım oyuncularının hazır bulunduğu ziyarette neşeli dakikalar yaşandı. Kadıköysporlular, Türk sinemasının bilinen isimlerinden Şişko Nuri’nin de elini öpüp hatıralarını dinledi.

MUTLU OLDUK
Kadıköyspor’u sadece bir futbol kulübü olarak görmediklerini ve bu nedenle çeşitli organizasyonlar ile çocukları hayata hazırlama çabası içerisine girdiklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Hakkı Yeşilyurt, “Biz büyüklerin ıskaladığı bazı şeyleri küçük sporcularımız şimdiden yaşasın istiyoruz. Çok keyifli bir ziyaret oldu. Bizler çok mutlu olduk. Büyüklerimizin de mutlu olduğunu görmek sevincimizi bir kat daha arttırdı” dedi.

Yorumlar