Kuştepe doludizgin çalışmalara devam ediyor





Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kuştepespor takımının çalışmaları dolu dizgin sürerken bir yandan da transfer çalışmalarına hız verildi.
Bir çok sporcu arasından ihtiyacımız olan mevkilere ince eleyip sık dokuyarak en faydalı olacağına inandığımız sporcuları kadromuza katmak istiyoruz diyen tecrübeli kurt hoca Hüseyin Köse yaptığı açıklamalarla taraftarların yüreğine su serpti.

Çalışamalarımız tüm hızıyla sürerken bir yandan da muhteşem taraftarımızı nasıl mutlu ederiz düşüncesiyle gece gündüz Kuştepespor ile yatıp kırmızı siyah kalkıyoruz.

Kuştepespor kulübü Başkanı Hasan Özdemir gecesini gündüzüne katarak kulübe maddi olanaklar sağlamk için çaba sarfettiğinin altını çizerken başarılı olacaklarını ve sevenlerinin muhteşem bir Kuştepe spor izlemeye hazır olmalarını istedi.

Lige en iyi şekilde hazırlanmak için malzeme ve kamp sorununu halletme aşamasına geldiklerini belirten Hasan netim olarak elimizden gelen Özdemir Başkan son olarak bizler yögayretin en üst safhasını takıma yansıtacağız,bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Son sözü yine sahaya çıkacak sporcularımız söyleyecek.Teknik ekibimiz ve sporcularımızın başarıya giden yolda her türlü çabayı göstereceklerinden eminiz.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak Kuştepespor kulübüne verimli bir transfer ve hazırlık dönemi diliyoruz.

Yorumlar