Kenan Aşkan Zonguldakspor'da




Kırmızı-Lacivertli ekip tecrübeli futbolcusu  Kenan Aşkan ile yeniden anlaştı.Önceki gün Zonguldak’a gelen Kenan, takımla birlikle  çalışmalara başladı

Zonguldakspor’un ‘Komutan’  lakaplı tecrübeli orta saha oyuncusu Kenan Aşkan, kırmızı-lacivertli ekibe döndü. Geçtiğimiz sezon oynadığı futbol ile şampiyonlukta  büyük pay sahibi olan futbolculardan biri olan Kenan, dün Zonguldak’a gelerek takımla birlikte antrenmanlara  çıkmaya başladı.
Başarını futbolcunun dönmesi  taraftarlar arasında da olumlu karşılandı. Kenan’ında kalması ile birlikte  6 olan yaş kontenjanı tamamlandı. Yaş kontenjanında bulunan  Suat, Emrah,Eren,Burak, Serkan ve Kenan yeni sezonda Zonguldakspor’un kadrosunda yer alacaklar. Bu 6 futbolcudan 4’i sahada, 1’si  kulübede  oturacak. Kenan’ın dönmesi ile orta sahanın biraz daha güçlendiğini belirten Teknik Direktör Cahit Terzi “ Kenan’ın kalmasını  istiyorduk. Ancak biliyorsunuz üçüncü ligde yaş kontenjanı var. Bu oyuncu konusunda bizi sıkıntıya sokuyor. Son kontenjan hakkımızı Kenan’dan yana kullandık. Aramıza döndü. Takıma bu senede fayda olacağına  inancımız tam dedi.
Zonguldakspor’a döndüğü için mutlu olduğun belirten Kenan’da takıma faydalı olmak için elinden geleni bu senede yapacağını söyledi.
KENAN AŞKAN KİMDİR..?
1 Haziran 1981 doğumlu olan Kenan Aşkan, 2000 yılında  Hatayspor’da profesyonel oldu. Sırası ile Hatayspor,Kırşehirspor,Eskişehirspor,Karabükspor, Erzincanspor, Afyon Karahisarspor, Fethiyespor, Van Belediyespor, Fethiyaspor’da profesyonel olarak oynadı. Geçen sezon amatöre dönerek Zonguldakspor forması giydi. Zonguldakspor’da şampiyonluk sevinci yaşadı.

Yorumlar