Beklenen Oldu Şükrü Atamgüç Edirnespor G.K Yeni Başkanı


Beklenen Oldu Şükrü Atamgüç Edirnespor G.K Yeni Başkanı
Edirnespor GK, 25 Temmuz 2014 tarihinde saat 18:00 de  Kel Aliço Spor salonunda  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın katılımı ve desteğiyle kongresini gerçekleştirdi. Taraftarların ve Delegelerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği kongre’de Ercan Arda, Serdar Acar ve Özcan Satar’ın Divan kurulunu oluşturduğu Kongreyi  Gündem gereği yapılan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Başkanlık seçimine geçildi. Tek Liste ve Tek aday ile girilen seçimde  Başkan adaylığı için tek aday olan Şükrü Atamgüç  Edirnespor Gk’nın  yeni başkanı oldu.


Şükrü Atamgüç’ün Yönetim kurulu Listesi şu isimlerden oluştu
ALİ ŞÜKRÜ ATAMGÜÇ,CENK BİLAL,ERKAN ESENKAL,FEDAİ CANIM,GÜÇHAN SANAL,HASAN YÜREK,HALİL BODUR,HÜSEYİN YILDIRIM,LEVENT ALAMUT, ÖZER ADALARDAN ŞAVAŞ ÜNER,SUAT BULUT,TANSU MERCAN , TUNCA YILMAZ, YALÇIN GÜNAL 

Başkanlık seçiminin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Şükrü Atamgüç, tek başına değil Edirne aşığı ve sevdalısı 15 yiğit arkadaşıyla bu zorlu görevi üstlendiğini  dile getirdi. Atamgüç konuşmasında,henüz  ortada bir takımın olmadığını, öncelikli hedeflerinin bir takım kurmak olduğunu ve bunu hep beraber şefaflık çerçevesinde yapacaklarını  söyledi. Şükrü Atamgüç’ün konuşmasının ardından Kongre de bulunan  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan bir konuşma Yaparak;


” Esas olan Edirne’dir geçtiğimiz günlerde Edirne Belediyesi olarak Kadın Basketbol Takımına ismimizi vererek Sponsor olduk sanmasınlar ki biz Edirnespor G.K yı sahipsiz bırakacağız  Bırakmadık ta, şeffaf bir yönetim anlayışı ile başarılı oluruz. Adında Edirne olan her şey bizim için kutsaldır, değerlidir İnşallah yapımına başlanacak olan 17.000 kişilik Stadyum’da hep beraber Şampiyonluğumuzu kutlarız” dedi. Ayrıca kongrede bulunan Taraftarlara da seslenen Gürkan, taraftarın takıma, kente yakışır bir şekilde davranmasını istediğini sözlerine ekledi.


Taraftar Grubu Batı Kale kongrede takıma sahip çıkan ve desteğini esirgemeyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a bloglarından teşekkür etti. “EDİRNESPOR’umuzun sahipsiz kalmaması adına girişimlerde bulunan EDİRNE Belediye Başkanı RECEP GÜRKAN yeni yönetimin oluşmasında belediye olarak büyük destek sağladı. Bu desteklerden dolayı taraftarın gönlünde taht kuran EDİRNE Belediye Başkanı RECEP GÜRKAN’a EDİRNESPOR taraftar grubu BATI KALE olarak teşekkür ediyoruz.Emeği geçen herkese gecesini gündüz’üne katan başta başkan’ımız ŞÜKRÜ ATAMGÜÇ olmak üzere ve yönetimimize sonsuz başarılar dileriz.EDİRNESPOR HALKIN TAKIMI’dır.”

Yorumlar