Adanalı Sıddık Aksarayspor’da


Adanalı Sıddık Aksarayspor’da
Adana’da profesyonel yapılmayan Seyhan Belediyesporlu Sıddık Çelik, 68 Yeni Aksarayspor ile 5 yıllık sözleşmeye imza attı, rüyasını gerçekleştirme mutluluğunu elde etti.

4 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI.

Adana amatör ligin “futbolcu yetiştirme” fabrikası olarak gösterilen Seyhan Belediyespor, yine bir oyuncusunu daha şehir dışına gönderdi. Uzun yıllar altyapıda başarıyla forma giyen Sıddık Çelik, denenmeye gittiği Aksaray’da başarılı performans sergileyerek yeni takımıyla 5 yıllık sözleşmeye imza attı. Seyhan Belediyespor’da uzun yıllar birlikte çalıştığı antrenörler Sıddık’ın müthiş bir yetenek olduğunu, kişiliğiyle de çok iyi yerlere geleceğini söyleyerek, “Camia olarak yarışmacı değil, yetiştirici bir kulüp olmaya devam ediyoruz. Son olarak Sıddık kardeşimizi profesyonel olmasına vesile olduk. Çok mutluyuz” şeklinde konuştular.

BASAMAKLARI TEKER TEKER ÇIKACAĞIM
68 Yeni Aksarayspor ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu, profesyonellik hayallerini gerçekleştirdiğini belirten Sıddık Çelik yaptığı açıklamada, “Rüyam gerçek oldu, ancak daha yolun başındayım. Yeni takımımla çok büyük işler başarmak istiyorum. Beni bugünlere getiren Seyhan Belediyesporlu antrenörlerime sonsuz teşekkür ediyorum. İlk yılımda formayı kapıp istikrarlı bir şekilde forma giymek istiyorum” diyerek konuşmasına son verdi.

Yorumlar