YAZ SPOR OKULLARINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ


YAZ SPOR OKULLARINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ 
İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen İl Spor Merkezlerinin (Yaz Spor Okulları) açılış töreni yapıldı.



Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi'nde düzenlenen törene İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın İbrahim İlhami Koç'un yanı sıra, 24 ilçede, 24 farklı branşta, 5-18 yaş arasındaki çocuk ile gençlere ücretsiz olarak hizmet veren spor okullarının idarecileri, antrenörler ve öğrenciler katıldı.



Törenin açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, İstanbul genelinde yaz boyunca hizmet veren okulların, binlerce çocuğu sporla tanıştırdığını ve içlerinde kabiliyetli olanları da değerlendirilmek üzere Türk sporuna kazandırdığını belirterek, şunları kaydetti:



"Yaz spor okullarımız, özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımızın tatile girdiği yaz döneminde serbest zamanlarını, uzman antrenörler nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için mükemmel bir imkan. Okullar, aynı anda binlerce çocuğa ve gence hizmet verecek şekilde planlandı.


Ailelerin de çocuklarını spora yönlendirmede daha duyarlı hale gelmeleri bizi sevindiriyor. Ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla getirebilecekleri özelliklere sahip okullarımızda spor yapanların arasından, yarının şampiyonları olabilecek kabiliyette çocuklarımızın çıkacağına inanıyorum."


Tören, spor okullarında eğitim gören öğrencilerin yaptığı karate, cimnastik, akrobasi, güreş ve halk oyunları gösterilerinin ardından sona erdi.





Yorumlar