Korkmaz’dan sert tepki



Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, geçtiğimiz sezon Çerkezköyspor forması giyen Vedat Tura ile anlaşmalarına rağmen oyuncunun 1911 Çerkezköyspor’a imza attığını söyleyerek “Oyuncunun bu şekilde ikili oynayıp, bizden ödeme aldıktan sonra başka kulüple anlaşması onursuz ve haysiyetsiz bir davranıştır.” dedi.Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, geçtiğimiz sezon Çerkezköyspor forması giyen Vedat Tura ile anlaşmalarına rağmen oyunun 1911 Çerkezköyspor’a imza attığını söyleyerek hem Vedat Tura’ya hem de 1911 Çerkezköyspor yönetimine sert tepki gösterdi. 

“ONURSUZ VE HAYSİYETSİZ DAVRANIŞ” 
Korkmaz, yapılanın yanlış olduğunu söyleyerek Bu oyuncunun yaptığı davranış tamamen haysiyetsiz ve onursuzca bir davranıştır. Özellikle Vedat’ın futbol ahlakına uymayan bu davranışını kınıyorum. Bizimle anlaşıp ve üzerine bir miktar ödeme alıp ardından başka kulüp ile flört halinde bulunup kendini başka kulübe pazarlaması etik bir davranış değildir.”
“YÖNETİCİLERİN ACEMİLİĞİNE VERİYORUZ”
Korkmaz, 1911 Çerkezköyspor yönetimini de eleştirerek şunları söyledi: “1911 Çerkezköyspor yöneticilerin bu oyuncunun bizimle anlaştığını bile bile bu transferi yapmaları dahilinde onlara da aynı ifadelerini kullanabilirim. Ben yöneticilerin acemiliğine bağlıyorum bu işi. 5 yıldır bu işi yapıyoruz ve başımıza ilk kez gelen bir durum, bundan sonraki transferlerde daha dikkatli olup aynı olayları yaşamak istemiyoruz. Bu gibi futbolcular ne gittikleri yere, ne kendilerine faydalı olamaz ve bir noktaya gelemezler.
Haber Foto : Çerkezköy Bakış

Yorumlar