Kadir Zoguldakkömürspor'da



Yeni sezonda üçüncü lig birinci grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor, transfer çalışmalarına sıkı bir şekilde  devam ediyor.
Kırmızı-Lacivertli ekip Mehmet Çiloğlan’dan sonra üçüncü lig de yer alan Orhangazispor’da forma giyen defans oyuncu Kadir Demir ile bir yıllığına anlaşmaya vardı


Üçüncü ligde  güçlü bir kadro ile mücadele etmek  isteyen Zonguldakspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı-Lacivertli ekip sol kanat oyuncusu Mehmet Çiloğlan’dan sonra  stoper Kadir Demir ile resmi sözleşme imzaladı.

Önceki gün Zonguldak’a gelen Kadir Demir, Teknik patron Cahit Terzi ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile bir görüşme yaptı.
Yaklaşık 2 saat süren  görüşme anlaşmayla sonuçlandı. Daha önce yapılan ön görüşmede prensipte anlaşılan Kadir ikinci görüşme sonrası resmi sözleşmeye imza attı

Genel Kaptan Hakan Hürfikir  nezaretinde  sözleşme imzalayan Kadir Demir, 1 yıllığına resmen  Zonguldakspor’lu oldu.
1991 İstanbul Bakırköy doğumlu Kadir Demir,Zonguldakspor gibi hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu, takımın başarısı için elinden geleni çabayı göstereceğini ifade etti.
 Geçen sene üçüncü lig takımlarından  Orhangazispor’da forma giyen Kadir Demir,daha önce Sivasspor, Anadolu Üsküdar, 72 Batmanspor, Elağız belediye, Siirtspor  takımlarında forma giydi. Türkiye Kupası 6 maç, A2 Ligi 21 Maç 1 gol, TFF üçüncü lig 123 maç 7 gol ortalaması ile oynadı.
Geçen sene Orhangazispor forması altında 31 resmi maça çıkan Kadir Demir, 3 kez fileleri havalandırdı.

Transfer çalışmalarının devam edeceğini belirten  Genel Kaptan Hakan Hürfikir,” İyi bir ekip kurmak için transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hocamızın isteği doğrultuda transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Üçüncü ligde de başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi

Haber Foto:Demirmedya

Yorumlar