Edincikspor’da alt yapı çalışmaları



Balıkesir Süper Amatör Küme takımlarından Edincikspor yönetim kurulu, Bandırma İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü’yü ziyaret ederek mülkiyeti Beden Terbiyesine ait olan 22 dönümlük alanın Edincikspor’a tahsis edilmesi ve sentetik saha yapılması konusunda talepte bulundu.
Edincikspor Kulübü Asbaşkanı Yakup Ataş, 2014-2015 futbol sezonunda sportif başarıların yanı sıra tesisleşmeye de önem vereceklerini söyledi.
Bu kapsamda Edincik Belediyesi tarafından Beden Terbiyesine devir edilen 22 dönümlük alanın Edincikspor tahsis edilmesi ve sahanın sentetik sahaya dönüştürülmesi konusunda çalışma başlattıklarını dile getiren Ataş “Geçtiğimiz sezon Edincikspor mahallede bulunan sahanın kriterlerin altında olduğu gerekçesiyle maçlarını dışarıda oynamak zorunda kaldı. Bu yıl takım olarak maçlarımızı kendi sahamızda oynamak istiyoruz. Bunun içinde sahamızın sentetik olması konusunda gerekli girişimlerde bulunduk” dedi. Ziyarete Asbaşkan Yakup Ataş’ın yanı sıra Genel Sekreter Kamil Eryılmaz, Genel Kaptan Fikri Burmaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Mutlu, Teknik Direktör Feray Acemliler katıldı.

Yorumlar