Çine Madran'ın Yeni Patronu; Gürkan Ferhatoğlu...


İMPARATOR İMZAYI ATTI!
Çine Madran'ın Yeni Patronu; Gürkan Ferhatoğlu...

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor, ‘İmparator’ lakaplı teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu ile üç yıllığına anlaşmaya varıldı.


Ferhatoğlu kendini sarı-yeşilli renklere bağlayan imzayı attı. İmza törenine Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile Kulüp Başkanı Ali Örter katıldı.
İmza töreninde konuşan Gürkan Ferhatoğlu , kendisin bu göreve layık gören Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile kulüp yönetimine teşekkür etti. Uzun süre aradan sonra yükseldiği 3.Lig’de Çine Madranspor’u tutmak istediklerini belirten Ferhatoğlu, “Taraftarımızdan bu sezon sabır bekliyoruz. Bizim için zorlu bir mücadele geçecek. Bu sezon maçlarımızı Adnan Menderes Stadı’nda oynayacağız. Çineliler ile birlikte tüm Aydınlıları maçlarımıza bekliyoruz”dedi.

ÖRTER: ALTYAPI KURACAĞIZ
Çine Madranspor Başkanı Ali Örter de Ferhatoğlu ile tekrar anlaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. Uzun vadeli süreçte projelerini harekete geçirmek istediklerini belirten Örter, “Alt yapıyı kısa zamanda kurmak ve altyapı hocalarımızla sözleşme imzalamak istiyoruz. Projelerimizi devam ettireceğiz. Transfer görüşmelerine geçen sezonki kaptanımız Kadir ile başlayacağız”diye konuştu.
Sarı-yeşillilerin ilk olarak iç transfere yöneleceği, daha sonra dış transferde planlamaya gideceği öğrenildi.

Yorumlar