Bayram Kutsal: " Sütlüce'de Hakkımız Çalındı."


Bayram Kutsal: " Sütlüce'de Hakkımız Çalındı."
2013 -2014 sezonunun son müsabakalarının oynandığı bu hafta ortasında günü  en önemli maçlarından biri de Sütlüce sahasında Tophane Tayfun ile Alibeyköy İmar arasında oynandı. Kazananın bir üst lige çıkacağı maç 4-4 beraberlikle sonuçlanınca ev sahibi Tophane Tayfun Spor lider Yeni Doğan Güneş Spor'un ardından 2. olarak bir üst lig olan U19/1 lige yükselme hakkını elde etti.
Ancak İmar Sporlu yöneticiler müsabaka sonrası yaptıkları açıklamalarla gündeme damgalarını vurdular.

İmar Spor Kulübü Başkanı Bayram Kutsal; "Maçın ilk dakikalarından son anına kadar maçı isteyen ve hakeden takım bizdik. İlk yarıyı iyi oyunumuza rağmen 1-0 geride kapattık. Ancak çocuklarımızın sahada gösterdikleri performans bize 80. dakika da 4-1 lik farkı yakalamamızı sağladı. Ne olduysa bu dakika dan sonra oldu. Saha içinde Tophane Tayfun Sporlu futbolcular, tribünde yönetici ve taraftarlar saldırıya geçti. Tribünde bir grup şahıs İmarspor’un  alt yapı oyuncularına bıçakla saldırdı. Hızını alamayan şahıslar İmar Spor Kulüp Başkanı ile alt yapı hocasına da saldırarak darp ettiler, Saha içininde karışmasıyla maçın hakemi oyunu durdurdu. Kendisine de her taraftan küfürler yağan hakem, Emniyet güçleri ve takviye Çevik Kuvvet ekiplerinin olayları kontrol altına almasıyla duraksayan oyunu tatil etmek yerine devam ettirdi. O andan itibaren sahada futbol değil korkak hakemin komedisi vardı. Hakem, maçı hunharca oynayan, bıcak çeken, terör estiren Tophane Tayfun takımına hediye etti. 4-4.

Evet Sütlüce'de hakkımız çalınmıştır. Hakkımız yenilerek elimizden alınan şampiyonluğumuz, bizi yalnız bırakan Eyüp Kulüpler Birliği’ne, Sosyete Ali Düşmez’in vicdanına hediyemiz olsun. Orada olması gereken Eyüp kulüpler Birliğiydi Ama nerede, oy zamanı kapımızı çalanlar seçimler bitince arayıp sormaz oldular. Şimdi İstanbul Amatör Futbol temsilcilerini göreve çağırıyoruz. HAKKIMIZI GERİ VERİN!!!" dedi.

Müsabakanın ardından Kulaksız Polis Merkezine gittiklerini belirten Alibeyköy İmarspor Başkanı Bayram Kutsal, kendilerine saldıranlardan şikayetçi olduklarını, kendisinin ve kardeşinin yanı sıra bir Yöneticilerinin daha aldıkları darbeler ile yaralandığını ve taraftarının da Tophane Tayfunsporlular tarafından dövüldüğünü gerekçe göstererek suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. Geçtiğimiz Salı günü İstanbul Valiliğine bu maç için resmen müracaat ettiklerini de ifade eden Kutsal, stattaki Polislerin hem yetersiz olduğunu hem de başlangıçta olayları sadece izlemekle yetindiğini belirterek maçta görevli polis memurlarından da şikayetçi olduklarını söyledi.

Yorumlar