Akın Topgül'e Büyük Görev


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bayrampaşa'da teknik direktör Sinan Bayraktar'ın yardımcılığına altyapı antrenörü Akın Topgül getirildi.
   Bayrampaşa'da son üç yıldır altyapı antrenörlüğü görevi yapan ve başarılı işler çıkartan Akın Topgül, Bayrampaşaspor'da yardımcı hocalık görevine terfi etti. Bayrampaşaspor yönetimini ve taraftarları mahcup etmeyeceğini vurgulayan Akın Topgül "Üç yıl önce beni bağırlarına basarak sahip çıkan, antrenörlük hayatıma başlatan ve altyapıda çalıştığım üç yıl içinde antrenörlük hayatımda sağlam temeller kurarak ilerlememe yardımcı olan Bayrampaşaspor yönetimine büyük şükran borçluyum. Yeni sezon yeşil-kırmızılı kulübümde dördüncü sezonuma gireceğim ve bu dördüncü sezonumda bana A-Takımda yardımcı antrenörlük görevi vererek emeklemekten yürüme aşamasına geçiren bu büyük camiaya ne kadar teşekkür etsem azdır. Emekleme ve yürüme dönemini geçirdiğim büyük Bayrampaşaspor camiasıyla birlikte koşacağımız günlerinde çok yakın olduğunu düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Kendilerini zor bir sezonun beklediğini anlatan Topgül "Bizleri zor bir sezon bekliyor. Fakat birçok zorlukla başlayacağımız yeni sezonda Allah her şeyin en hayırlısını camiamıza verecektir. Teknik direktörümüz Sinan Bayraktar ve ekibi ile birlikte bu zorlu süreci atlatacağız. Tekrardan beni bu göreve getiren Bayrampaşaspor camiasına ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Akın Topgül Kimdir?

1982 yılında Fatih'te dünyaya gelen Akın Topgül, futbola Küçükköyspor'da başladı. 99 yılında Küçükköyspor'da ilk filiz lisansı çıkan Akın Topgül, burada iki yıl forma giydikten sonra Zara Ekinli'ye transfer oldu. Sırasıyla Galata, Yıldız Tabya, Bahçeköy ve Beşyüzevler'de oynayan Akın, 2006 yılında, futbola başladığı takım olan Küçükköyspor'da profesyonelliğe adım attı. Burada altı yıl forma giydi ve önemli başarılar elde etti. 2012 yılında Çankırı Maruf'ta yarım sezon geçirdi ve Bayrampaşa'ya transfer oldu. Yeşil-kırmızılı formayı iki yıl terleten Akın Topgül, 2012 yılının son aylarında futbola veda etti. 2. Lig, 3. Lig ve BAL'da sayısız maça çıkan Togül, futbola veda eder etmez Bayrampaşa'da antrenörlük hayatına başladı. Akın Hoca, son üç yıldır yeşil-kırmızılı ekibin altyapı antrenörlüğü olarak görev yapıyordu. Bu görevinde diğer hocalarla birlikte iyi işler çıkardı. Alt yaş gruplarında elde edilen şampiyonluklarda ve 10'a yakın oyuncunun üç büyüklere kazandırılmasında payı olan Akın Topgül'ün bu başarısı Bayrampaşa yönetiminin gözünden kaçmadı. Yeni teknik direktör Sinan Bayraktar'ın yardımcılığına getirilen Topgül, yeni sezonda A-Takımda yardımcı hocalık görevi yapacak. Akın Topgül'ün 32 yaşında olmasına rağmen Uefa B Antrenörlük Lisansına sahip olduğunu hatırlatalım.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Yanlış karar Bayrampaşa böyle hocaların eline kaldıysa vay haline demektir
Adsız dedi ki…
sen ne anlarsın futboldan antrenörden kamil
akın hoca yardımcı antrenorluk ıcın on numara bı görev adamı bilip bilmeden konusma