Seymen Gençtürk Arnavutköy'de : "Atananlar Değil, Seçilenler Yönetecek"


SEYMENGENÇTÜRK ; “ATANANLAR DEĞİL, SEÇİLENLER YÖNETECEK”
“Amatör Bir Aşk” sloganıyla yola çıkan Seymen Gençtürk İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adaylığı için Arnavutköy’deydi. Burada kulüplerin en üst düzey temsilcileriyle biraraya gelen Gençtürk, atananların değil, seçilenlerin spora yön vereceğini söyledi. Kulüp başkan ve yöneticileriyle biraraya gelen başkan adayı Gençtürk şunları söyledi:



“Amatör dünyası çok güçlü ama gücünü kullanamıyor. Biz seçildiğimiz takdirde İASKF’nın yetkilerini sonuna kadar kullanacağız. Sizin adınıza biz kullanacağız. Biz hep şunu diyoruz; bu büyük spor camiasının asıl sahibi kulüplerdir. Demokrasiye inanıyoruz. Atananlar değil, seçilenler sizin halinizden anlar. Seçilenler, amatör sporu yönetecek. Biz kongrede bazı tüzük değişikliklerini gündeme getirmek istiyoruz. Mesela, İASKF 3 dönem kuralını getirmek istiyoruz. Bu koltuklar babamızın malı değil, amatörün gerçek sahibi sizlersiniz. Kulüp başkanları doğal delege olmalıdır.”



İASKF Başkan adayı Seymen Gençtürk, daha sonra kulüp temsilcilerinin görüşlerini aldı. Kulüplerin düşüncelerini genel kurula taşıyacakları sözünü veren Gençtürk, sorunları olanları kendi ayaklarına beklemeyeceklerini, kazanmaları halinde seçimden sonra da ilçelerde bu tarz toplantılar yapacakları müjdesini verdi.

Arnavutköy Belediyespor ve Arnavutköy Kulüpler Birliği Başkan Vekili Faruk Ceylan, Seymen Gençtürk ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Toplantıya bölgedeki kulüplerin tamamına yakını katıldı.

Yorumlar