Şampiyon Kemer FK’nın Güzeltepe ile oynadığı maç nefesleri kesti.


Şampiyon Kemer FK’nın Güzeltepe ile oynadığı maç nefesleri kesti.

Şampiyon Kemer FK’nın Güzeltepe ile oynadığı maç nefesleri kesti. Göktürk Stadı’nda şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Kemer FK’nın ligin bitimine bir maç kala rakibi grupta namağlup 2.liği devam eden Güzeltepespor’du. Seyir zevki yüksek maçın başlama vuruşu öncesinde saygı duruşu vardı. Geçtiğimiz hafta Soma’da hayatını kaybeden madenciler anısına maç öncesinde 1dk. lık saygı duruşu yapıldı.


Maçın başlama vuruşunu Kemer FK yaptı. Kendi saha ve seyirci avantajını da arkasına alan Kemer FK yoğun taraftar desteği ile maça hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla Güzeltepe kalesini ablukaya alan Kemer FK'lı oyuncular aradığı golü maçın 15 dk. sında buldu, birkaç gol denemesinden eli boş dönen Kemer FK'lı oyuncular ilk golün getirdiği moralle rakip kaleyi adeta bunalttılar 2.golle oldukça rahatlayan Kemerli oyuncular 3. Golü bulmakta zorlanmadı ilk yarı bitimine yakın 4. Golü de bulan Kemer FK devre arasına 4-0 gibi farklı bir skorla gitti…

2.yarının başlama vuruşunu Güzeltepe yaptı. Maçın 2.Yarısında sahada başka bir Güzeltepe vardı.İlk yarının aksine bu kez rakip defansı bunaltan Güzeltepespor oldu. 2.yarının ortalarından itibaren peş peşe attığı gollerle umutlanan Güzeltepeli oyuncular Teknik Adam Nejat hocanın da büyük gayreti ile 3. Golü buldu Güzeltepeli oyuncularda umudu artıran 3 gol ün ardında maçın son dakikaları oynanırken Güzeltepesporlu oyuncuların bitmek bilmez enerjisi  4. Golü getirdi sezon boyu mağlubiyet tatmamış Güzeltepespor ligin bitimine bir maç kala Şampiyon Kemer FK’nın ardından namağlup 2.liğini devam ettirdi.

KEMER FK -4 GÜZELTEPESPOR -4

Maçın bitiş düdüğü ile şampiyonluk kutlamaları başladı. Yedek oyuncular,Kemer FK yönetimi,taraftar ve futbolcu yakınlarının saha içinde şampiyon oyuncularla bütünleşip tezahüratları ve şampiyonluk sevinci görülmeye değerdi.Kemer FK’lı oyuncuların madalya seremonisi ve kupa töreni şampiyonluk kupasını kaldırmaları ile birlikte saha içinde coşku artarak devam etti. Maçı izleyenler arasında Güzeltepespor Başkanı Murat Çelik’de vardı. Murat Çelik, maç sonu Kemer FK Başkan ve teknik ekibini tek tek tebrik etti.
Haber / Foto : Murat KAM

Yorumlar