REKORLARIN HOCASI FATİH YILDIRIM 100.MAÇINDA 20.KUPAYI İSTİYOR…


Geride bırakmaya hazırlandığımız sezon içinde u-15 takımıyla Türkiye 2.si olarak  oldukça başarılı bir dönem geçiren genç hoca yeni bir rekora imza atmak üzere.


2013/2014 sezonunda Zara Ekinli adına 99 resmi maça çıkarak özverisiyle adından söz ettiren Fatih hoca 100.resmi maçında 1 Haziran Pazar Alibeyköy Stadında saat 15:00 te Gazi Mah. İle oynanacak u-13 baraj maçında takımının başında sahada olacak.
                Bu maçı mutlaka kazanmak ve sezonu 1 kupayla daha kapatmak isteyen başarılı hoca sezonu kupayla tamamlaması halinde Zara Ekinli deki 6.sezonunun ardından 20.şampiyonluğunu kazanmış olacak.
                Bu sezon u-14 u-15 u-16 ve u-17takımlarıyla sezonu şampiyon tamamlayan ZaraEkinli takımında hedef sezonu 5.kupayla tamamlayabilmek.
Tüm hazırlıklarını bu maçı kazanmak ve sezonu şampiyon tamamlamak üzerine yaptıklarını söyleyen Fatih Yıldırım; takımlarımızın tamamı nın sezonu zirvede tamamlamış olması bizim için gurur verici.Bu başarılar bizleri sürekli daha iyiye motive ediyor bizde gerek futbolcularımızın gerekse çocuklarını bizlere güvenerek bize emanet eden insanları mahcup etmemek adına var gücümüzle çalışıyoruz.Pazar günü oynayacağımız bu zorlu Baraj müsabakasına tüm futbol severleri davet ediyorum. dedi.

FOTO HABER : METİN AŞCI

Yorumlar