Kozlu’da öncelik Öztürk’ün



Baraj maçında  Çaycumaspor’u 3-2 yenerek BAL’da kalan Kozlu Belediyespor, yeni sezona umutla bakıyor. Öncelikle hoca sorununu halletmek isteyen Yeşil-Beyazlı ekip’in 2014-2015 sezonunda  büyük bir olasılıkla Bülent Öztürk ile yola devam edeceği öğrenildi.
Kısıtlı imkanlarla  takımı lige bırakan Öztürk’ü ilk tercih olarak düşünen Kozlu Belediyespor yönetimi, önümüzdeki günlerde  yapacağı  toplantı sonrası  kendisiyle bir araya gelerek işi sonuca bağlayacak.
Konu ile ilgili görüşmelerini aldığımız  Kozlu Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu İlyas Kaymak şu bilgileri verdi,” Yönetim kurulu olarak önümüzdeki günlerde bir toplantı gerçekleştireceğiz. Toplantıda yeni sezonla ilgili yol haritamızı da belirleyeceğiz. Hoca konusunda öncelikli tercimiz mevcut teknik adamımız  Bülent Öztürk olacaktır. Yönetim kurulu olarak öncelikle hocamızla görüşeceğiz. Bir sıkıntı olacağını tahmin etmiyoruz. Öztürk ile  görüştükten sonra gelişmelere göre hareket edeceğiz.Önümüzdeki günlerde bu konu netlik kazanacaktır. Ayrıca  yönetim kurulu toplantısından sonra transfer komitemizi  belirleyeceğiz. Gelişmeler oldukça resmi ağızdan   spor kamuoyunu bilgilendireceğiz” diye konuştu

Yorumlar