HALKALI TAŞTEPE'DE HEDEF TÜRKİYE ŞAMİYONLUĞU...

              HALKALI TAŞTEPE:2-KBRISCIK:0
  • Halkalı Taştepe u 16 takım iyi başladı.Yılmaz AKTEPE Türkiye U-16 Takımı 1.Kademe Maçında Düzce ilinde Bolu Kıbrıscıkspor ile ilk maçta karşı karıya gelen İstanbul Küçükçekmece Halkalı Taştepe Spor ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibi Kıbrsıcıksporu 2-0 mağlup ederek güzel bir başlagıç yaptı.
  • DÜZCE N. Zafer stadyum karşı karşıya gelen her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıkarken İstanbul temsilcisi Halkalı Taştepe Spor Oktay Ocak nezaretinde Berke, Devran,Olcay,Kerem,Anıl,Toghan,Batuhan,Onur,Kenan,Ali,Mehmet  ilk onbiri ile sahaya çıktı. Müsabakanın ilk yarsında her iki takım yakaladığı pozisyonları golle çeviremeyenince ilk yarı golsüz sona erdi.
  • İkinci yarıya hızlı başlayan Küçükçekmece Halkalı Taştepe spor 48. Dakikada Olcay Yörük’ün attığı golle 1-0 öne geçene Borda Mavili Halkalı Taştepsor attığı golden sonra oyuna iyice ağırlığını koydu ve 52.Dakikada Kenan Yetkinin gollü ile farkı ikiye çıkartarak skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen süresinde başka gol olmayınca İstanbul temsilcisi Halkalı Taştepe spor ilk maçta rakibi Kıbrıscıkspor 2-0 yenerek sahadan mutlu ayrıldı.
  • Yarını dinlenerek geçirecek olan Halkalı Taştepe Spor takımı Cumartesi saat 17.00 Ankara et balık kurumu takımı ile ikinci eleme maçı için karşı karşıya gelecekler.






Yorumlar