ÇELİKTEPEÜMİTSPOR 16'DA 16 İÇİN


İstanbul 2. Amatör Ligin bitimine 4 hafta kala 9.Grup'ta şampiyonluğunu ilan eden Çeliktepe Ümitspor kalan 2 maçını da kazanmak için antrenmanlarına aralıksız devam ediyor.



Cumartesi günü saat 14:00'da Sadabad sahasında ALTINASLAR ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Yahya Kemalspor tesislerinde gerçekleştirdi.

Teknik direktör Hakan Esmer yönetiminde savunma ağırlıklı çalışmada futbolcuların hırslı istekli oldukları gözlendi. Kalecilerin olmadığı çalışmada dar alanda top çalışması yapan futbolculara zaman zaman Teknik Direktör Hakan Esmer'in oyunu durdurarak yapmaları gerekenleri anlattı.Kaleciler ise Sezay hoca eşliğinde yaptıkları çalışma da göstermiş oldukları performansla  ikinci yarı maçlarında kalelerinin neden gol görmediğini herkese gösterdi. 
Antrenmanı teknik heyetin yanı sıra kulüp yöneticilerininde takip etmesi işi ne kadar ciddiye aldıkları gözler önüne serdi. 

Yeni Hedefimiz Süper Amatör Lig'e çıkmak.İdman sonra Çeliktepe Ümitspor Teknik direktörü Hakan Esmer ile yaptığımız görüşmede şunları söyledi. "Geçen sezon şansız bir şekilde kaçırdığımız 1. Amatör lige bu sene alnımızın akıyla kalan 2 maçımızı da kazanıp 2013-2014 sezonu İstanbul 2. Amatör lig de 16'da 16 yapan tek takım olabilme özelliğini de yakalayıp bir üst lige çıkmamızdır diyen Esmer, Hedeflerimizi 1.Amatöre çıkarak tabi ki noktalamayacağız 1 sene içerisinde ikinci şampiyonluğumuzu da alarak süper amatör lige merhaba diyeceğiz. Bu sezon bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sesleniyorum. Cumartesi günü Çeliktepe Ümitspor'a gönül veren herkesi Sadabad sahasına bekliyoruz. Şampiyonluğumuzu kutlayacağımız bu maçta sevinçlerimize ortak olmalarını istiyoruz; dedi.

Haber : Yüksel Cırt 









Yorumlar