Bursaspor Ayazağaspor altyapsını gözetliyor


Altyapı denince ilk akla gelen takımlarımızdan olan Ayazağaspor ve bu yolda ilk akla gelen teknik adamlarımızdan olan Asım Tiryaki hocamız bu günlerde tatlı bir heyecan yaşıyor.Bu konuda görüşlerini aldığımız Asım Tiryaki Hocamızın çarpıcı açıklalamaları ile sizleri baş başa bırakıyoruz.
Bu sezon U14 ve U15 takımın şampiyonluklarında önemli rol oynayan, U14 takımın Eskişehir'de oynadığı Türkiye Şampiyonasında Grup Finali oynayan ekibimiz oyuncuları Enes Taha Mesela, Kaan Bekar ve İlyas Bilen, Bursaspor tarafından şehre davet edildiler. 2 Haziranda Bursaspor tarafından denenmeye alınacak oyuncularımıza başarılar diliyoruz.
Şampiyonluktan çok oyuncu yetiştirme konusunda bu adımların atılması; Galatasaray'a, Beşiktaş'a verdiğimiz oyuncuların dışında Anadolu'nun köklü kulübü Bursaspor'a oyuncu göndermenin mutluluğunu yaşarken, U16 Milli Takım'la birlikte Romanya'da bulunan evladımız Celil Yüksel'e(Galatasaray) ve yine Galatasaray forması giyen U14 Elit Grup Türkiye Şampiyonası maçlarına çıkacak Doğuş Narbahçe'ye(Galatasaray) başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun.Amatorun Dunyasi ekibi olarak Asım Tiryaki hocamıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor ve adı geçen sporculara da davet edildikleri kamp döneminde bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar