ÜNİLİG FİNAL HEYECANI KONYA'DA

Ünilig Final heyecanı 30 Nisan-10 Mayıs arasında Konya’da.

Üniversitelerarası Spor Ligi (ÜniLig) finalleri 30 Nisan- 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İlimiz'de başlıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Kubilay Tunç, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlümüz Mustafa Elduran, Şube Müdürlerimizden Suat Gücüyener ve organizasyona katılacak olan federasyonların Genel Sekreterleri ile İl Temsilcilerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı sonunda yüze yakın üniversitenin yarışacağı Masa Tenisi, Salon Futbolu, Tenis, Korumalı Futbol, Ragbi, Hentbol, Basketbol ve Voleybol olmak üzere toplamda 8 branşda yapılacak olan dev organizasyonun final maçları Konya’da gerçekleşecek.
Ünilig Finalleri açılışı, Masa Tenisi İstanbul Aydın Üniversitesi- ODTÜ arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak. Basketbol karşılaşmalarıyla Finaller sona erecek. Masa Tenisi karşılaşmaları, 30 Nisan’da başlayacak ve 5 Mayıs’a kadar devam edecek. Bu süre içerisinde birbirinden heyecanlı 28 karşılaşma oynanacak. Salon Futbolunda karşılaşmalar, Erkekler ve Bayanlar olmak üzere toplamda 27 karşılaşma oynanacak. Salon Futbolu Bayanlar ve Erkekler ’de final karşılaşmaları 4 Mayıs’ta oynanacak. Hentbol karşılaşmaları 6 Mayıs’ta başlayacak. 8 Mayıs’a kadar 12 karşılaşma oynanacak. Voleybol karşılaşmaları 6 Mayıs’ta yapılacak kura çekiminin ardından, 16 karşılaşma oynanacak. 

Finaller ise 9 Mayıs’ta oynanacak. Basketbol Erkekler ‘de karşılaşmalar 7 Mayıs’ta başlayacak. 16 karşılaşmanın oynanacağı Basketbol ’da finaller 10 Mayıs’ta oynanacak. Ragbi’de 5- 6 Mayıs tarihleri arasında 2 karşılaşma oynanacak. Korumalı Futbol, Süper Lig ve 1. Lig karşılaşmaları ise 2 Mayıs’ta başlayacak.  
Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
Bilgi İşlem ve Basın Birimi

Yorumlar