Seymen Gençtürk İkinci Toplantısını Esenler'de Gerçekleştirdi.


Seymen Gençtürk İkinci Toplantısını Esenler'de Gerçekleştirdi.
İASKF Başkan adayı Seymen Gençtürk, seçim kampanyasının ikinci gününde Esenler’deydi. Burada amatör spor kulüp başkan ve yöneticileriyle bir araya gelen Gençtürk, seçildikleri takdirde birlikte yönetme sözü verdi.

Seymen Gençtürk:“Amatör Sporu, Amatörün Sporun Gerçek Temsilcileri Yönetecek” İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( İASKF) seçimleri öncesi Seymen Gençtürk kampanyası için Esenler’deydi. İlçedeki spor kulüpleri temsilcileriyle biraraya gelen başkan adayı Gençtürk, projelerini anlattı, fikir alışverişinde bulundu. İASKF başkan adayı Seymen Gençtürk, amatör spor kulüp başkan ve yöneticilerine birlikte yönetme sözü verirken, şunları söyledi: “Her zaman söylüyoruz, söylemeye de devam edeceğiz. Koltuğa değil, hizmete talibiz. Türkiye’nin gözbebeği İstanbul amatörüne saygınlık kazandırmaya geliyoruz. Tek başımıza değil, kulüplerimizle geliyoruz. 
Amatörün sorunlarını amatörün tabanından gelenler çözer. Biz o tozlu, topraklı sahalardan geliyoruz. Sorunlarınızı biliyoruz. El ele verirsek çözeceğimize de inanıyoruz. ”Esenler ilçesinin spor kulüpleri başkan adayı Seymen Gençtürk’e olan desteklerini ifade ederken, sorunlarını ve beklentilerini dile getirdiler.

Yorumlar