Onlar bizi düşünsün



Bölgesel Lig 10. Grupta normal sezonu lider tamamlayan Zonguldakspor, 11 Mayıs’ta oynayacağı Play-Off maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde yapılan antrenmanda  futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.
Play-Off’ta kim çıkarsa çıksın ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini belirten Zonguldakspor’un tecrübeli antrenörü Cahit Terzi, yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi;”

Rakibimiz kesin olarak belli değil. Ama bölgesel eşleşme yapıldığından  Zara ve Etimesgut gibi gözüküyor. Bu tam kesin net değil. Final maçının oynanacağı şehir belli değil.Maçın oynanacağı şehir ve kesin rakibimiz önümüzdeki Pazartesi netleşir. Biz hazırlıklarını devam ediyoruz. Kim çıkarsa çıksın  sahada elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.
Ama beklemek gerçekten zor. Çünkü diğer takımlar ligi bitirecek. Biz 11  Mayıs’ı bekleyeceğiz. Ama bu  kısmet meselesi. İnşallah bu Zonguldak için hayırlı olur.Biz çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz.  Sezon sonu olduğu için futbolcularımızı formda tutmak zor oluyor. Oyuncularımızda gerginlik başladı. Biz bunları en güzel şekilde atlatacağız”
 HAFTA SONU KAMP VAR

Takımı hafta sonu itibari ile 4 günlük kampa sokmayı amaçladıklarını belirten Terzi, yer olarak Bartın, Bolu veya  Kızılcahamam’ı düşündüklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü,” Futbolcularımızı  stresten uzaklaştırmak için 3-4 günlük kamp düşünüyoruz.  Yer olarak Bartın, Bolu veya  Kızılcahamam’ı düşünüyoruz. Bu istediğimizi yönetime bildirdik. Eğer  yönetim ayarlayabilirse  kampa gireceğiz. Perşembe günü kampa girip pazartesi günü şehre döneyi ve çalışmalarımızı burada tamamlamaya  düşünüyoruz. Oyuncularımıza bu değişikliğin iyi geleceğini düşünüyoruz.”
O KUPA ZONGULDAK’A  GELECEK

 Şehrin şampiyonluk havasına girdiğini belirten  Terzi, sözlerini şöyle sürdürdü;”
Şehir  şampiyonluk havasına girdi. Caddeler bayraklarla süslendi. Şehir içinde ve dışındaki tüm Zonguldaklılarda bir hareketlenme var. Bunlar bizi artı motive ediyor. Tekrar o eski havayı yakaladık. Bunun gururunu  yaşıyoruz. Geçen seneki o olumsuz havayı atık. Tekrar şampiyonluk kalıyor. Bir tek şampiyonluk kupası kalıyor. Onu da çıkıp aslanlar gibi bu çocukların  başaracağına inanıyoruz. O kupa Zonguldak’a gelecek. Bunun için ne gerekirse yapacağız

Yorumlar