Çatalcaspor 3 Lig'e Kanatlandı 2-0




Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çatalcaspor takımı ve Sultanbeylibelediyepor takımları Vefa Stadyumunda Bölgesel Amatör Lig Play off müsabakasında karşı karşıya geldiler ve müsabaka sonunda gülen taraf 2-0'lık skorla Çatalcaspor oldu.
Çatalcaspor,Sulatnbeylibelediyespor takımlarının taraftarlarının yanı sra,İstanbul'lu sporseverlerinde itibar  ettiği müsabaka son zamanlardaki en kalabalık müsabakalardan bir tanesi oldu diyebiliriz.Müsabakaya Çatalcaspor iyi başladı ve ilk dakikalarda kazandığı penaltıyı AliCemal ile değerlendiremedi.

İlk yarının son anlarına doğru biraz silkinir gibi olan Sultanbeylibelediye takımı,ikinci yarının başlaması ile oyuna tekrar ortak oldu.


Pozisyon zenginliği bakımından oyuna ağırlığını koyduğu dakikalarda skoru değiştirecek golü bulamayan Sultanbeyli takımı İsmail ve Murat'ın gollerine engel olamayınca müsabakadan 2-0'lık skorla galip ayrılan taraf Çatalcaspor oldu.Çatalcaspor takımını bu galibiyetinden dolayı kutlarken,Sultanbeyli takımının da bu sezonun başarılı takımlar olduğunu unutmdığımızı belirtmek istiyoruz.

Yorumlar