Avcılar Yeşilkentspor'dan TFF İSTANBUL, İASKF ve KAMİLOBA takımına kınama...


Avcılar Yeşilkentspor'dan TFF İSTANBUL, İASKF ve KAMİLOBA takımına kınama...
Geçtiğimiz hafta sonu Celaliye Sahasında oynanan Kamiloba - Avcılar Yeşilkent müsabakası sırasında ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili olarak , Avcılar Yeşilkent yöneticileri tarafından bir açıklama yapıldı.



"AVCILAR YEŞİILKENT SPOR ile KAMİLOBA SPOR maçı gol sesi ile başladı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Avcılar Yeşilkent Spor'un 2-0 üstünlüğü ile geçildi. Ancak Kamiloba takımının Yeşilkent Spor'lu yönetici ve Sporculara sürekli küfür etmesi ve saldırgan tavrı dikkat çekiciydi.
2. yarıda küfür ve şiddetin dounu arttıran Kamiloba'da 2 oyuncu kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Ancak genç oyuncularadan kurulu kadromuz bu stres ve baskıyı kaldıramadı. Çocukların bir çoğu sahada top oynayamaz duruma geldiler. Bu doğal olarak skorada yansıdı Kamiloba takımı skoru 2-2' ye getirmeyi başardı. MAçın son dakikalarında hatta uzatma dakikalarında birde penaltı kazandı. Ancak Kamiloba'nın kazandiği penaltı kalecimiz tarafından kurtarılınca, Kamiloba futbolcu ve taraftarları bu defa 15 ve 16 yaş grubundan oluşan takımımız sporcuları üzerine saldırıda bulunarak darp ettiler.


Bu olaylar üzerine Kamiloba'lı 2 sporcu daha kırmızı kartla cezalandırıldı. Futbolcu ve taraftarlar bu defa Hakemlere tekmeler, yumruklar, ağıza alınmayacak hakaretler ve küfürlerle saldırıp darp ettiler. Tüm yaşadıklarımıza rağmen hakemlere yardımcı olan yönetici ve hocalarımız hakemleri ve kendilerini korumaya çalışarak soyunma odalarına gittik.
Ancak taciz ve saldırılar burada da devam etti. Soyunma odalarını kapılarını tekmeleyerek ve küfürler etmaleri karşısında içeride bulunan gençlerimizin güvenliğini sağlayabilmek için 155 polis İmdat'ı arayarak yardım istedik.
Penaltı atışı sonrası (90+3) tatil edilen müsabakadan 45 dakika sonra polis eşliğinde sahadan ayrılabildik.
Hakemler sahada kendilerini darp eden Kamilobalı Futbolculardan şikayetçi oldular. Bie spor müsabakası daha karakolada sonlandı.
Orada yeterli tedbir almayan TFF ve İASKF'yi bize karşı davranışlarından dolayıda Kamiloba takımını kınıyoruz."

Yorumlar