U-19 BEŞYÜZEVLER SPOR YİNE YEDİ BİTİRDİ.


U-19/1 Ligi 15. grupta namağlup lider durumda bulunan Beşyüzevler'in bu hafta rakibi Selvi Spor'du. Ve farklı sonuçlar almaya devam eden Beşyüzevler'de gelenek bozulmadı.
Maçın Sonucu : Beşyüzevler Spor 7-0 Selvi Spor






Maça hızlı başlayan Beşyüzevler daha 4.dakikada Ozan ile kaleyi yokladı. Ozan'ın şutunu Selvi Spor kalecisi Nezir aynı güzellikte kurtarınca pozisyon gol değeri kazanmadı.
5.dakikada soldan Serdar takımını atağa kaldırdı. Ceza sahasına yaptığı ortaya arka direkte buluşan Enes Soy yerden gelen topa kafa ile dokundu ve Beşyüzevler bu dakikada 1-0 öne geçti.





6.dakikada Serdar bu sefer topu ağlarla buluşturdu fakat gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
20.dakikada Enes Soy'un vuruşunu kaleci Nezir kornere çelmeyi başardı.
24.dakikada Selvi Spor en ciddi atağını yaptı. Yasin Yıldırım'ın vuruşunu kaleci Mustafa Yılmaz kornere çeldi.
31.dakikada Aygün Bozkurt vurdu kaleci Nezir çıkardı.
34.dakikada Mert'e yapılan faul atışını kullanan Enes Soy, kale içerisine yaptığı ortaya Recep Metin kafayı vurdu, kaleci zorla topu çelmeyi başardı, dönen topu Recep bir kez daha kale içine ortaladı ve boşta kalan topu ağlara gönderen isim bu sefer Ozan Tavşan oldu. Skor bu dakikada 2-0 oldu.



43.dakikada serbest atıişi kullanan Recep Metin, öyle bir köşeye vurduki topu kaleci Nezir sadece topu seyretti ve ilk yarının skoru ortaya çıktı. 
Beşyüzevler Spor 3-1 Selvi Spor


İkinci yarıya Ozan Öz'ü oyundan alıp Emre Beceren'i alarak başlayan Selvi Spor oyuna ortak olmak düşüncesi taşıyordu. Fakat hesaplar tutmadı.

49.dakikada Recep sürüklediği atakta topu boştaki Enes Soy ile buluşturmayı başarınca Enes Soy'da takımını 4-0 öne geçiren kendisinin de ikinci golünü atmış oldu.



55.dakikada bu sefer Enes Soy Recep Metin'i topla buluşturunca maçta skor 5-0 oldu. 
Bu pozisyonda Recep Metin topu Enes'e verip Enes'ten topu alınca gol pozisyonuna girmiş oldu. Vuruşunda top ağlarla buluştu.



61. dakikada Recep Metin bir gol daha attı fakat ofsayt olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.

77.dakikada Mert Aşçı'nın derinlemesine pasında topla buluşan Serdar Turan takımı adına skoru 6-0 yaptı.

82.dakikada Aygün Bozkurt sağdan girdi, ortaladı ve oyuna sonradan giren Hami Yavuz topla buluştu ve maçın skorunu belirleyen golü attı.



Maçın Sonucu : Beşyüzevler Spor 7-0 Selvi Spor

SAHA : Yıldız Tabya Stadı
HAKEMLER: Rıza Çağatay Yüce Ant - Tolga Burhan Sönmez - Medeni Ay
SAHA KOMİSERİ : Emine Ayar

BEŞYÜZEVLER SPOR: 7

Mustafa Yılmaz , Ferhat Yılmaz, Harun Karaaslan, Yasin Yılmaz, Serhat Yılmaz, (dk 86.Yusuf Levent) Mert Aşcı, Aygün Bozkurt, Recep Metin, (dk 75. Hakan Şenol) Serdar Turan, Enes Soy, Ozan Tavşan (dk.58 Hami Yavuz)

YEDEKLER: Serkan Çukur, M.Yasin Balık, Muhammed Çoban, Veysel Ekinci

TEKNİK SORUMLU : Güner Şen

SELVİ SPOR : 0

Nezir Acar, Ahmet Atasoy, M.Salih Günel, Boray Kırkoçoğlu, Ozan Öz, (dk.45 Emre Beceren) Muhammet Ali Selbi, Salih Çetin, (dk 43.Ulaş İleri)  Berat Yeşilbudak, Yusuf Atasoy, M.Nuri Öz, Yasin Yıldırım (dk.57  Emrecan Yıldırım)

YEDEKLER: Görkem Göktaş, Mert Kendir, Halil İbrahim Sarıyel, Mahsum Akyol, 
ANTRENÖR : Cihan Çelik

FOTO HABER: METİN AŞCI


MAÇLA İLGİLİ DAHA GENİŞ FOTOGRAF ALBÜMÜNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Yorumlar