KÜÇÜKKÖY SPOR U-14 TAKIMININ FENER GÜCÜ MAÇINA RESMİ İTİRAZI VAR.


Küçükköy Spor U-14 takımının 23.Grupta Fener Gücü ile oynadığı maça yaptığı itiraz dilekçesini ve Klubun Resmi basın açıklamasını satırına dokunmadan yayınlıyoruz.
Bu maçta Fenerköy Spor Küçükköy Spor'u 1-0 yenmişti.


Bu çocukların emeğine kirli eller uzanıyor... 
Küçükköyspor U 14 takımı, belkide İstanbul u 14 ligi en çetin grubu olan 23. grupta mücadele veriyor. Lütfen tam olarak okuyun traji komik olaylardan haberdar olun...
Fenergücü vs Küçükköy maçı. 

Olay 1. Forvet oyuncum kaleci ile karşı karşıya En yakın defans oyuncusu 10 metre geride kalmış. Buraya kadar herşey normal. Anormal olan şey oyuncum topu kalecinin üstünden aşırtıyor. Kaleci ceza sahası dışında olmasına rağmen yükselip topu eliyle çeliyor. Karar ne dersiniz? Düdük bile çalınmıyor. Düdük bile çalmıyor. İtirazlarımız sonucu Hakem refleks olarak kalecinin ellerini kaldırdığını söylüyor  dakika 5.

Olay 2. Oyuncum sol taraftan defansın 5 metre gerisinden çıkıyor. Golü atıyor. Hakem düdük çalıyor. Karar tahmin ediyorsunuzdur. ama gerekçe ? Ofside sağ kanattaki oyuncum ofside pozisyonundaymış halbuki pozisyonla yakından uzaktan alakası yok. Top tam ters tarafta solda.

Olay 3. Oyuncum rakip kaleciye faul yapıyor. Hakem düdük çalıyor oyunu durduruyor. Faul veriyor. Sonra kaleci degajını yapıyor. Kural hatası . Fifa oyun kurallarının 8. maddesinin ihlali.

Olay 4. Rakip Kaleci topu kontrol ediyor. Düdük çaldı zannedip elinde topla ceza sahasının dışına çıkıyor. Topu yere bırakıyor. Sonra hakem kaleciye dönüp al topu yerden ben düdük çalmadım diyor. kalecide topu alıp ceza sahasına dönüp degaj yapıyor. Bunlar olurken oyun malesef herhangi bir şekilde durmuş değil. Ceza sahasının önünden serbest vuruş kullanmamız lazım ama hakem oralı bile değil. Çünkü kuralları bilmiyor.

Yine geçen hafta Fenergücü maçı. 

Olay 5. Oyuncu sakatlanıyor. Hakem düdük çalıyor. oyunu durduruyor. Daha sonra oyunu taç atışı ile başlatıyor. Kural hatası. Oyunun başlaması ve tekrar başlamasına muhalefet 8. maddenin ihlali.

Olay 6. Altı pas içinde oyuncum tam topa vuracakken rakip oyuncu kendini topun üstüne atıyor top eline değiyor. Ayrıca yaklaşık 7 - 8 saniye topun üzerinde kalıyor. Hakemde tık yok. 

Olay 7. Top oyun alanını terk ediyor. kaleci topu kkalenin sağ tarafına dikiyor. Oyuncu oradan alıp sol tarafa dikiyor. Buna profesyonellik diyeceksiniz. Evet doğrudur katılıyorum fakat anormal olan şey bunun 4 kez tekrarlanması ve hakemin buna hiç müdahil olmaması. 

Olay 8. Maç 65. dakikada devam ederken hakem düdük çalıyor ve gidiyor. Daha maç bitmedi diyoruz. Fakat sonuc yok. Diyeceksiniz ki hakemin saatidir aslolan evet katılıyorum ama bu kadarda fark olmaz ki.

Sonuç : Puan farklarıyla önde olmamız gerekirken hakemlerin ard niyeti demicem bilgisizlikleri yüzünden u 14 takımımı bitirdiler. Üzerine raporlarında yazdıklarıyla bitmemiş maçta bile bizi mağlup saydılar. Allah'tan kameralar herşeyi çektide elimizde kanıtımız ve saha komiserinin şahitliği var. Yarın yani pazartesi günü maçın durumu kanıtlar gözönünde bulundurularak tekrar görüşülecek. Medyaya kadar yansıyan bu yanlış karardan dönüleceğine olan inancımız tam.

Yorumlar