İpi biz göğüsleyeceğiz



Bölgesel lig   10. grupta lider durumda bulunan Zonguldakspor, önceki gün  oynadığı karşılaşmada Sultangazi ile  2-2 berabere  kalarak  zirve yolunda önemli 2 puan kaybetti. Pazar günü oynanan  maçta kadroda yer almayan ve oyuna sonradan giren bazı oyuncular ile sakatlığı bulunan futbolcular dün yardımcı antrenör Birol Yılmaz nezaretinde bir antrenman gerçekleştirdiler.
Çalışmaya katılan Arda, Onur Eriş, Okan Eken, Salih, Ahmet Bağış, Hüseyin Tunç ve Eren Üntürk’in hırslı oldukları gözlendi.
YOLUMUZDAN SAPMADIK İPİ BİZ GÖĞÜSLEYECEĞİZ
Son iki maçta  hesapta olmayan bir şekilde sahadan beraberlikle ayrıldıklarını  ancak en kısa zamanda toparlanarak lige tekrar ağırlıklarını koyacaklarını belirten tecrübeli futbolcu Hüseyin Tunç, düşüncelerini şöyle dile getirdi; ”Sultangazi beraberliği gerçekten bizi çok üzdü. Sonuçta kazanmayı hak etmiştik. Hakemin yanlış kararları  bu sonucun ortaya çıkmasında etkili oldu. Skora etki eden bariz hataları vardı.  Sonuçta kazanmayı çok istediğimiz bir maçtan  1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Ancak bu beraberlikler bizi  hedefimizden asla koparamaz. Takım  olarak zaten aramızda  konuştuk.Bu haftanın ne kadar önemli olduğunun herkes bilinci içinde. İnşallah hafta sonunda Çatalca  karşısında güzel bir oyunla  iyi bir sonuç alıp  hedefimize ilerleyeceğiz. Son iki maçta  aldığımız beraberlikler belki taraftarımızı biraz üzdü. Çatlak sesler çıkmaya başladı. Belki onlarda haklıdır ama bu takımı sonuçta buraya kadar biz getirdik. İpi yine biz göğüsleyeceğiz. Onlar bize güvensin, inansın destekleyeme devam etsinler. Biz yolumuzdan dönmedik. Futbol’da bazen istemediğin bu tür sonuçları da alabiliyoruz. Ama en kısa zamanda toparlanıp yolumuza devam edeceğiz”  dedi.
Haber: Ercan Aygün

Yorumlar