Feriköy komşusu Nişantaşını 2-1 yenerek yoluna devam ediyor.



Feriköy komşusu Nişantaşını 2-1 yenerek yoluna devam ediyor.

Maçın atmosferi yüksek idi ama, ortalık maç başlamadan önce sakin görülüyordu. Aynı semtin iki tarihi kulübü yıllar sonra tekrar bir lig müsabakasında karşılaşıyordu. Maça  Feriköy fırtına gibi başladı.



Feriköy Spor daha ilk dakikadan itibaren Nişantaşı kalesini ablukaya aldılar. ilk gol bu dakikada geldi, henüz beşinci dakika dolmamıştı ki Feriköy atağında Mustafa sağ kanattan girdi, ortaladığı topa Hüseyin müsait pozisyonda düzgün vurunca Feriköy 1-0 öne geçti.


Golden sonrada Feriköy atakları devam etti. Bir ara Nişantaşı dengeyi kurdu derken, bu sefer Feriköy atağında Uğur soldan ortaladı onsekiz içinde röveşata ile Halit takımının ve maçın ikinci golünü attı.ilk golün sahibi Hüseyin sakatlanınca ilk yarının son dakikalarında yerini Ümit'e bıraktı.


ikinci yarının başlarında Feriköy maçtaki hakimiyetini devam ettirdi ama Nişantaşı önce orta saha sonrada maçta hakimiyeti aldı.75 dakikada kazanılan frikikte Hilmican Nişantaşı'nı ümitlendiren golü sol alt köşeden attı. Bu arada Feriköy kontra ataklar ile golü düşünürken iki şutu direklerden döndübiri Mustafanın diğeri Orçunun ayağından.Tarihi rekabette son düdük çaldığında maçı feriköy 2-1 kazanarak haftayı üç puanla kapadı.


STAD : Alibeyköy
HAKEMLER : Sertaç Şeroğlu, Şenol Bektaş, Okan Akbal
FERİKÖY : Tuncay, Uğur, Sezgin, Sait, Ömer, Başar, Mustafa, Uğur, Orçun  "dk88 Onur", Halit "dk80 Esat", Hüseyin " dk42 Ümit"
NİŞANTAŞI : Seyitcan, Soner, Gökhan "dk70 Ferhat",Batuhan, Cüneyt, Abdullah  "dk 35 Umut", Fatih, Sevdet "dk 46 Metin", Süleyman, Hilmican, Eyüp
MAÇIN GOLLERİ : DK 5 HÜSEYİN, DK 28 HALİT, DK 75 HİLMİCAN

Haber / Foto : Orhan Budak













Yorumlar