U-14 KÜÇÜKKÖY'DE LİDERİ YENMENİN KEYFİ...


U-14 Ligi 23.grupta oynanan maçta Lider Haliç Sporu deplasmanda 3-1 yenerek üst sıralara göz diken Küçükköy Spor 'da keyifler yerinde.

MAÇIN SONUCU : U-14  HALİÇSPOR 1 - 3 KÜÇÜKKÖY SPOR


23.Grupta hafta sonu oynanan maçlardan sonra puan duırumu epey karışmış ve 5 takım şampiyonluk potasına girmişti. Lider Haliçspor ile Küçükköy karşı karşıya geldiler. 
Maçta favori görünen lider Haliçspor olmasına rağmen oyuna çok hızlı başlayan Küçükköy oldu.
Henüz dakikalar 3'ü gösterdiği anda bir kontratakta Semih orta sahada topla buluştu ve defansı önde yakaladığı o anda defansın arkasına koşu yapan Kemal'le topu buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Kemal, kaleci ve topu terş köşelere göndererek durumu 1 - 0 yaptı.
Orta saha mücadelesi olarak devam eden karşılaşmada Küçükköy sol kanattan dakikalar 10 olduğunda bir serbest vuruş kazandı.. Serbest vuruşu Furkan kullandı yükselen topa penaltı noktası üzerinde Fırat kafa vuruşunu yaptı, kaleciden seken topu ise takipciliğini gösteren Semih ağlara gönderdi ve durum 2 - 0 oldu.
İkinci goldenn sonra Küçükköy ataklarının yoğunlaştığı dakikalarda Batuhan topu sağ kanattan ortaladı topla buluşan Kemal sırtından aldığı darbe sonunda yerde kaldı ve hakem tereddüt bile etmeden penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Abdullah dakikalar henüz yirmiyi gösterirken durumu 3 - 0 yaptı.
İlk yarı bu şekilde bitecek derken Haliçspor'lu oyuncuların ileri doğru vurdukları topta çok rahat pozisyonda topu kaleci Berkay kontrol edemeyinde Haliç Spor takım forveti Ferhatcan boş kaleye topu gönderdi ve durumu 3 - 1 e getiren golü kaydetti.
İkinci yarıya hızlı başlayan Küçükköy oldu.. Haliç Spor'un yaptığı bireysel hatalardan sonra ilk 5 dakikada yakalanan net pozisyonları Küçükköy Spor harcayan taraf oldu.
 Dakikalar 60 olduğunda Haliçspor'dan Yusuf sert bir şut çekti. Kaleci Berkay topu koltuk altından kaçırdı. Son anda gol olacakken Buğra topu dışarı gönderdi. Yine aynı dakika içinde sol taraftan yapılan ortaya Haliç Spor takımın forveti Yusuf kafayı vurdu fakat Berkay birazda şansının yardımıyla üstüne gelen topu bloke etti. Bu dakikadan sonra orta saha mücadelesi olarak gecen maçı 3 - 1 gibi net bir skorla Küçükköy Spor kazanmış oldu.
Bu skorla Haliçspor 10 puanda kalırken Küçükköy Spor puanını 11'e yükseltti. 

Yorumlar